上一頁下一頁
發新話題

坐火車識左個人妻 --- 上埋 Part 1,2, 3

收藏  |  訂閱
62  32.3k

引用:
原帖由 bunbun5448 於 2009-9-23 02:52 PM 發表 查看引用來源
Part 1

有日係深圳坐火車去樟木頭,落左火車打算出閘時,迎面而來有一個大波少婦:smile_o10: ,更係拖慢步伐,昅多几眼啦!:smile_o01:
佢都知道我昅緊佢,出左閘諗住走人又諗下唔知有冇運行呢!:smile_o11: 諗下用咩話 ...
ok wor.......waiting for part of HK

引用:
原帖由 幪面超人 於 2009-9-25 10:41 AM 發表 查看引用來源
國內啲女人分分鐘仲開放香港女人
我覺得晋遍大陸D女仔開放過香港D女:smile_o01:

引用:
原帖由 DMAN2044 於 2009-9-25 02:10 PM 發表 查看引用來源
ok wor.......waiting for part of HK
OK, I make the appointment with her. Then issue the rreport>>>>>>>>>>>>>>>>>>>:smile_o15:

引用:
原帖由 0哥哥 於 2009-9-24 01:11 PM 發表 查看引用來源
good!  胆大真係有好處...
完全認同......只可惜我.....唉~~ 都唔知驚乜撚.......:smile_o16:

ush push>>>>>>>>>>>>>>>

thx for sharing

Thanks a lot,post more please

引用:
原帖由 bunbun5448 於 2009-9-23 02:52 PM 發表 查看引用來源
Part 1

有日係深圳坐火車去樟木頭,落左火車打算出閘時,迎面而來有一個大波少婦:smile_o10: ,更係拖慢步伐,昅多几眼啦!:smile_o01:
佢都知道我昅緊佢,出左閘諗住走人又諗下唔知有冇運行呢!:smile_o11: 諗下用咩話 ...
唔知有冇part 4 or 香港大戰篇呢?

thank for sharing

she looks ok, you are a lucky man

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆