上一頁下一頁
發新話題

bf叫埋同朋友仔一齊返屋企...

收藏  |  訂閱
71  22.8k

嘩,真係好激喎,你好大膽
呢個朋友仔系你上篇果個男仔??

天氣咁凍都仲係背心短fu @@? 好耐寒wor你~~

你都夠晒刺激過癮播~~
我都試過咁樣cheuk人地條女...不過佢條仔我唔識架~hahhaha

引用:
原帖由 bcm 於 2010-1-25 06:58 PM 發表 查看引用來源
嘩,真係好激喎,你好大膽
呢個朋友仔系你上篇果個男仔??
係囉...諗諗下..呢D關係好似....唔想再咁落去..:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 applefcy 於 2010-1-25 08:33 PM 發表 查看引用來源
係囉...諗諗下..呢D關係好似....唔想再咁落去..:smile_13: :smile_13:
真系最好唔好啦,太危啦
我以前有個朋友試過暪住bf同佢個frd一齊,後來穿左煲,
我朋友諗住同另一個一齊,點知人地只系玩玩下,
佢兩個都無晒,發現最愛始終系bf但已經太遲啦,佢bf當然唔會接受返佢,
我唔敢話你另一個一定好似我frd果個咁,
但始終要小心d啦

引用:
原帖由 bcm 於 2010-1-25 09:09 PM 發表 查看引用來源

真系最好唔好啦,太危啦
我以前有個朋友試過暪住bf同佢個frd一齊,後來穿左煲,
我朋友諗住同另一個一齊,點知人地只系玩玩下,
佢兩個都無晒,發現最愛始終系bf但已經太遲啦,佢bf當然唔會接受返佢,
我唔敢話你另一 ...
係...:smile_13:

引用:
原帖由 applefcy 於 2010-1-25 09:35 PM 發表 查看引用來源
我唔怕wor~~我又唔識你bf~~等我來喂飽你啦~~

引用:
原帖由 applefcy 於 2010-1-25 09:35 PM 發表 查看引用來源
真係有咁ge女友~~~
不如去..............:smile_o16:

偷食都行遠啲啦....搵條仔個朋友咁玩法.....如果佢朋友飲大左....唔小心爆響口你呢段情........掰掰得:smile_40:

good story............

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆