上一頁下一頁
發新話題

常平-5月爪, 評理事件花薄

收藏  |  訂閱
184  13.2k

引用:
原帖由 pig.dog 於 2010-7-13 11:49 AM 發表 查看引用來源
CP d  K 女真係無職業道德,:smile_39:
俾錢去氹女,c 兄們真犯賤。
俾錢係去買 service,
竟然調轉頭,幫 d 女倒酒.......
我係女見到呢 d 港燦,我都寸啦!
究竟係犯賤定攞泥賤
俾錢買酒,
跟住俾錢揾個三唔識7嘅嚟飲自己俾錢買既酒
仲要俾d三唔識7既搞到谷9氣,仲要post 7埋上網

引用:
原帖由 我係大賤人 於 2010-7-14 01:26 AM 發表 查看引用來源

其實唔去CP重有好多地方去,既然去過CP唔好玩,點解重要去呢?咁又實係講唔通喎!大把錢,可以去其他東南亞地方玩呀!之前搵到,試過成班FD即興去泰國,下午去,明天早上反,都係洗多小小,就算去澳門都得呀, ...
澳門以前有去, 不嬲都話過海9煩
你知我hk有女昅實
所以要求佢地陪我向CP
我玩完12坐白牌, 返HK
上次過夜, 我重迫判頭到五月
佢費事乃野
仲call 埋CA女女陪佢,
我CP五月瓜女女就6:00走
佢CA女女培埋食中午
CA女女有服務
包埋獨龍鐨

CA女女重話佢地果邊好服務
玩得好放,

就係知K女5得, 所以問定大ching tel, 比老友

我自己吾食多, 去遊玩多

去多2间做下收集, 向樹出番份CP   K埸攻略

希望各位ching 比面睇下, 謝

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2010-7-14 01:33 AM 發表 查看引用來源

依個咪重點囉
引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-13 05:55 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=258106148&ptid=12630377][/url]

齋出公仔....舉你

嗰 D 典同呢......可以唔比小費架
好彩有人引用左禾既回覆啫.....
禾計時齋出公仔...你改POST...移弄會言.....反舉你

:smile_38:哦....泥無比小費君君既.....

唔怪得老X有次去....企話睇緊房唔得閒..
禾去搵...個唔知乜鳩部長....幾腩大聲話....企未上班...未必返來睇你房架喎.....
幾腩惡~~嚇到禾唔敢咄聲...
好彩麗麗係隔離陪住禾咋.......:smile_13:
跟住君君食飯食幾耐.....食到有兩個怪物入黎幫企頂房.....:smile_39:

怪物DDDDDD惡行.....
講出黎又係得啖笑........:smile_39:

歸根究底
原來係泥條矛利......:smile_45::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2010-7-14 01:40 AM 發表 查看引用來源

究竟係犯賤定攞泥賤
俾錢買酒,
跟住俾錢揾個三唔識7嘅嚟飲自己俾錢買既酒
仲要俾d三唔識7既搞到谷9氣,仲要post 7埋上網
:smile_38:係.....羅黎健.......:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 藍敵 於 2010-7-14 01:52 AM 發表 查看引用來源

禾計時齋出公仔...你改POST...移弄會言.....反舉你

禾去搵...個唔知乜鳩部長 ...
食到要cut電

引用:
原帖由 藍敵 於 2010-7-14 01:52 AM 發表

禾去搵...個唔知乜鳩部長 ...
篇論文.....幾時要交呀

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-14 01:59 AM 發表 查看引用來源

篇論文.....幾時要交呀
欠圖片

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2010-7-14 02:08 AM 發表

欠圖片  
好多膠 post 都有啦

引用:
原帖由 kitwong-qs 於 2010-7-14 01:43 AM 發表 查看引用來源

澳門以前有去, 不嬲都話過海9煩
你知我hk有女昅實
所以要求佢地陪我向CP
我玩完12坐白牌, 返HK
上次過夜, 我重迫判頭到五月
佢費事乃野
仲call 埋CA女女陪佢,
我CP五月瓜女女就6:00走
佢CA女女培埋食中 ...
咁點解唔直接去CA玩呢?
你話你朋友CA條女陪到佢食中午,我地試過响CP玩完,我地話走,有三條女話跟我地上廣州,我幾個朋友直接話無錢比呀,點知佢地話放假,當跟朋友去玩!(三條女都係第一晚識嘅!)其實出來玩,有時要識得洗錢!唔係亂洗,係要識得洗,玩多D,探多D險,用平常心,好玩就玩多轉,唔好玩嘅咪轉下方式,轉下地方啦!出來玩好似溝女咁,要用下腦,唔係靚仔有錢就一定得,要捉心理架!可能我成班朋友,都出來玩咗咁多年,所以出來玩,真係好少玩到咁唔開心!比個貼士你啦,叫女唔好只叫一件!

引用:
原帖由 我係大賤人 於 2010-7-14 02:19 AM 發表 查看引用來源

咁點解唔直接去CA玩呢?
你話你朋友CA條女陪到佢食中午,我地試過响CP玩完,我地話走,有三條女話跟我地上廣州,我幾個朋友直接話無錢比呀,點知佢地話放假,當跟朋友去玩!(三條女都係第一晚識嘅 ...比個貼士你啦,叫女唔好只叫一件!
Old sea food with me:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆