上一頁下一頁
發新話題

愈踩愈深的遊戲 P.7 中伏 #98 99

收藏  |  訂閱
181  120.3k

引用:
原帖由 Garto 於 2013-5-19 03:00 AM 發表 查看引用來源
去番 #1 --> 編輯  
之後可以改
你試試啦

謝謝你

引用:
原帖由 Theaviator 於 2013-5-19 03:49 AM 發表 查看引用來源
唔會

打後你地3p?:smile_41:

現實情況複雜得多

應該係有次睇到d 唔應該睇既野....但又忍唔住睇落去...再比人捉埋一齊玩....玩玩下就high 哂...女女.幾p ..之後做埋性奴,....仲玩到幾男一女3洞齊插....:smile_40::smile_40::smile_40::smile_40::smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 舊類型人 於 2013-5-19 01:09 PM 發表 查看引用來源
應該係有次睇到d 唔應該睇既野....但又忍唔住,睇落去...再比人捉埋一齊玩....玩玩下就high 哂...女女.幾p ..之後做埋性奴,....仲玩到幾男一女3洞齊插....:smile_40::smile_40::smile_40::smile_40::smile_40::smile_4 ...
哈哈,現階段只有一個男人在出場。

引用:
原帖由 flyingyan 於 2013-5-19 01:24 PM 發表 查看引用來源哈哈,現階段只有一個男人在出場。
岩岩開始得1-2個唔出奇...遲下就...:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:

其實我最想寫到係我當時有種好震撼的感覺,不過唔知點講好,有沒有人試過

回覆 56# 的帖子

其實去visit廠, 猶如一個小王國, 個boss就是皇帝

入得去, 一定不如正常傾生意咁, 食個飯睇下板咁簡單.

引用:
原帖由 flyingyan 於 2013-5-19 01:29 PM 發表 查看引用來源其實我最想寫到係我當時有種好震撼的感覺,不過唔知點講好,有沒有人試過
呢樣好難表達..只能形容....每人感受唔同....或者c 姐你講詳細d....描寫多d..諗返嗰陣點玩.....可能會諗返嗰陣既心情..

支持出野:smile_40::smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 nicotine23 於 2013-5-19 01:37 PM 發表 查看引用來源
其實去visit廠, 猶如一個小王國, 個boss就是皇帝

入得去, 一定不如正常傾生意咁, 食個飯睇下板咁簡單.
師兄有經驗
基本上香港以外既地方都係
衰D講D土皇帝想點都得
我地呢D角色要好小心
不過我今次就衰好奇

回覆 59# 的帖子

我只是略有見聞

我都是去過參觀, 不是傾生意, 而且去的是細廠, 真係只係飲飲食食和睇下板.
但言談間都傾到, 那些工廠女工, 靚的好快就會升職, 成個唔同曬!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆