上一頁下一頁
發新話題

失敗的車震故事UPDATE#59

收藏  |  訂閱
122  21.0k

引用:
原帖由 失常少女 於 2013-11-4 12:53 AM 發表 查看引用來源
:fst_012: 有關係咩 ??:fst_007:
緊係有
我話左比妳知
其他c兄會怪我架。。。

點解你睇我唔到架???

點解你睇我唔到架???

HI 失常少女,好耐冇見你上引板啦.
其實坐朋友車,最好坐車頭,如果坐後面等於當人係司機,唔係幾有禮貌

引用:
原帖由 惡女b水 於 2013-11-4 05:36 PM 發表 查看引用來源
點解你睇我唔到架???

B女~~~王子好嘛 ??:smile_o01:

引用:
原帖由 名字不能顯示。 於 2013-11-4 03:50 PM 發表 查看引用來源

緊係有
我話左比妳知
其他c兄會怪我架。。。

我會幫你一下~~:smile_o05:

引用:
原帖由 cam20oldboyss 於 2013-11-4 06:31 PM 發表 查看引用來源
HI 失常少女,好耐冇見你上引板啦.
其實坐朋友車,最好坐車頭,如果坐後面等於當人係司機,唔係幾有禮貌
HI...其實我怕羞...因為無見過....相都無交換過就出黎見....我無理由隨便到咁.....:smile_o02:

引用:
原帖由 職業挖窿隊 於 2013-11-4 03:08 PM 發表 查看引用來源
支持下你先,等你update

你都黎左呢度~~~~:smile_o14:

我:咁你想唔想摸下你係岩定係錯呢?之後我拉低見衫..心口事業線已凸出...M生隻手一野渣落黎兼佢用好咸既眼神答我 :[想呀~~] 之後...我捉住佢隻大手叫佢摸下渣下似唔似D cup...M生老實不客氣駁命渣我..M先生:哇~真係好大好墜手...唔似D喎...不過你有件衫同個bra隔住唔清楚喎~我:你一隻手渣唔渣得晒呀 ??M先生:爭DD....我係咁笑~ 我個眼神一路望住前面..同左右兩邊分晒心..好怕比人睇到佢渣我...我一路捉住佢隻大手..見有車駛過就拉低佢.但佢居然講唔驚~睇唔到架...而佢一路渣我又一路渣車...搵緊偏僻地方...又問我上唔上山...我話驚鬼..唔好啦...結果去左個露天停車場.途中..M先生將佢隻大手開始大膽,鼠入我件衫內..M先生係咁讚好彈..再拉高我bra bra "meet"我粒小乳頭..我開始鬧佢..:喂呀..有人呀~睇到架...唔好拉高我件衫同bra啦....:smile_o14: :smile_o14: M先生無理我~一野已經去到個地點黎料喇喂..  
再聽日更新.....唔想諗野~:smile_o05:

入來支持crazy
再加推薦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆