上一頁下一頁
發新話題

綁住你<3(請答問題)

收藏  |  訂閱
712  43.8k

睇黎妳身同感受喎
引用:
原帖由 隻爪呀 於 2013-12-1 05:05 PM 發表 查看引用來源

有邊個學生依家唔係準備緊exam:fst_008:

引用:
原帖由 darkduck 於 2013-12-1 05:05 PM 發表 查看引用來源
之前另一個講奴既post 見過妳出post
我知sherman 係女呀,我係男黎,梗係留意女啦哈

我冇出過POST WOR= =
引用:
原帖由  於 2013-12-1 05:03 PM 發表 查看引用來源

我都係學生哥,準備緊EXAM 唔通同一學校@@
一定唔會,我學校個名有學校呢2隻字!!
引用:
原帖由  於 2013-12-1 05:05 PM 發表 查看引用來源

有邊個學生依家唔係準備緊exam
癲完又要認真讀書/________\

印象中我記得你個名,,, welcome back anyway :smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 MissSherman 於 2013-12-1 05:09 PM 發表 查看引用來源
一定唔會,我學校個名有學校呢2隻字!!癲完又要認真讀書/________\
考完試有冇興趣出番個post講下自己咁呀:smile_o01::smile_o01:

我意思妳係post 出過聲者
內容唔記得,淨係對妳個名同頭象相有印象
引用:
原帖由 MissSherman 於 2013-12-1 05:09 PM 發表 查看引用來源
一定唔會,我學校個名有學校呢2隻字!!癲完又要認真讀書/________\

引用:
原帖由 darkduck 於 2013-12-1 05:07 PM 發表 查看引用來源
睇黎妳身同感受喎

:fst_008::fst_008:仲好講,依家又要黎m無得曳曳

引用:
原帖由 darkduck 於 2013-12-1 05:12 PM 發表 查看引用來源
我意思妳係post 出過聲者
內容唔記得,淨係對妳個名同頭象相有印象

咁你記性好好喎,呢度咁多人都有印象

支持下爪爪先~~
你dse完入左u定讀其他???

唔駛怕
妳仲有一對手同一把口
引用:
原帖由 隻爪呀 於 2013-12-1 05:13 PM 發表 查看引用來源

:fst_008::fst_008:仲好講,依家又要黎m無得曳曳

引用:
原帖由 emilyfanhereiam 於 2013-12-1 05:15 PM 發表 查看引用來源
支持下爪爪先~~
你dse完入左u定讀其他???
唔講啦
比上不足比下有餘咁:fst_016:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆