上一頁下一頁
發新話題

與人地條女H小姐到時鐘一聚 (更新part2 #5,part3 #38, part 4 # 54(完))

收藏  |  訂閱
78  71.0k

引用:
原帖由 wccitycc 於 2014-1-23 07:54 PM 發表 查看引用來源
我唸任何一間, 你問櫃台都會有套賣俾你既
小弟爆房經驗唔多    :smile_27::smile_44::smile_44::smile_44:

引用:
原帖由 sexman44264 於 2014-1-24 09:47 AM 發表 查看引用來源
快 D 出part 4! 你唔出等我黎插 H 小姐~:smile_47:
你插得佢開心咪插囉   :smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 cheung.maichun 於 2014-1-24 03:25 PM 發表 查看引用來源
去得姐係得米 @@
呢D野知啦‵~~
睇PART 4  
盡量今晚UP~:smile_38:

Part 4

由於我好少爆房經驗
所以好多都唔識
咁我諗住要著番哂d衫出去買套
不過原來房入面有xdddd
呁係我戴套既時侯,h小姐就係我身邊除左條底底
不過就冇除bra,佢原來好怕羞  
咁h小姐下面都唔係好多毛,不過唔會黑,見到就好想入:smile_40:
戴好套我就訓左係度,h小姐好自動咁坐上黎
feel到h小姐都緊緊地架~~
不過佢坐上黎就真係好舒服,因為佢好嬌小,所以我都好輕鬆~
h小姐好自動咁un我,我都唔會要佢失望
我就係下面大大力咁向上頂,間唔中又唔郁等佢郁
第1次同佢做,就已經好夾,大家都掌握住對方個節奏
un un下,h小姐又趴落黎同我kiss
就咁樣騎左我5-10 分鐘,h小姐話攰( 可能之前都un左我一陣)
咁就同佢玩男上女下
依然係一路插一路同佢kiss
kiss完又望住佢對眼黎插
個feel真係好好,好有交流
呢一晚都唔知同佢kiss左幾多次,淨係知道同佢kiss到口都乾哂 :smile_40:

之後我都插左佢一陣,h小姐就訓係度好享受我用我條大jj黎插佢
插插下,我又錫下佢條頸~~又拉開佢個bra啜下linlin
又插左5-10分鐘
我都悶悶地,想轉下pose:smile_30:
落左床~~我叫左h小姐趴係床邊,舉高個patpat俾我入
入左之後,我捉住h小姐個pat黎插,好好渣手:smile_30:
不過插左陣,h小姐就好似腳軟咁趴哂係度,佢仲話我插得佢好爽
成個人又攰又軟
咁我都抱番佢上床,俾佢再騎上黎坐多陣
騎騎下,h小姐都成個人軟哂咁訓左落我度
佢話夠喇,高潮左
咁我都快快手射埋完場
因為h小姐都好耐冇開心做過,所以我都以佢行先
等佢夠左先射  :smile_40: :smile_40:
之後我攬住佢錫多陣
佢仲話從來未試過咁開心咁滿足
就算之前果d  bf都冇令到佢咁開心  

咁我地既第1聚就完左喇~
唔知各位ching c姐有咩感想:smile_44:

等你下一篇

引用:
原帖由 主音仔 於 2014-1-25 03:57 AM 發表 查看引用來源
等你下一篇

多謝~~多d人支持就會keep住出  

宜家仲有聯絡.....

引用:
原帖由 kakasala 於 2014-1-20 12:21 AM 發表 查看引用來源
喜歡的推個薦  :smile_34::smile_34:
個post   h小姐都會睇架~~
大家多多留言講下感想
上次有POST講到我係交友識左H小姐
同佢傾傾下得知佢同男朋友性生活不愉快
所以我就間中撩下佢,又SD下相引佢
佢睇完我D相 ...
H小姐細細粒一定好得意

引用:
原帖由 中涼寒 於 2014-1-26 01:25 AM 發表 查看引用來源
宜家仲有聯絡.....
緊係有啦~~
好野要keep住:smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 hairylegs 於 2014-1-26 02:34 PM 發表 查看引用來源
H小姐細細粒一定好得意
係架
攬住黎搞好開心架~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆