上一頁下一頁
發新話題

【湯佬淫記】第一話# 《苦惱的外甥女》(01 - 12) -完-

收藏  |  訂閱
141  117.5k

引用:
原帖由 鋒馬故如雲 於 2015-2-21 10:46 AM 發表 查看引用來源
聞到陣「除」,潮老爺好似想哂「冷」咁頴囉喎。

條友咁勁,有 cam 埋伏都知,有啲似我 :smile_34:
(其實知己知彼,自己都會安 cam 伏人啫 :smile_35: )
苦惱外甥女本來想生擒潮老爺,點知擺CAM屬難度動作,畀條老屎忽大返轉頭。:smile_39:

你裝CAM已經係始祖。當年李太去到府上,唔知有鏡頭影住都可以畀你舞到佢校啱哂啲角度,食到個位靚一靚。

早知舅父仔識得高人,個傻妹就叫我搭下路請教一下先啦。:smile_45:

引用:
原帖由 赤焰玫瑰 於 2015-2-22 11:02 AM 發表 查看引用來源

即時諗起失蹤人口:「股神咸球」!

師兄,識嘢喎,上環股神捕捉C奶盈盈都仲記得。

咸球條友仔最近唔知點,話唔定喺上環企唔住要返天水圍賣鳩笠。:smile_42:

今日先見到咁正既文章

支持一下...加油..繼續

引用:
原帖由 sthinvc 於 2015-2-22 11:30 PM 發表 查看引用來源
今日先見到咁正既文章

多謝師兄誇獎......咦?原來係資深會員,老讀者,失敬失敬。

篇嘢仲連載緊,逢一三五更新,得閒過嚟坐下丫。
引用:
原帖由 afc0228 於 2015-2-23 04:46 PM 發表 查看引用來源
支持一下...加油..繼續
多謝支持,第七章火速送上。

(07)要出就出

自從芷晴嗰晚拍低老爺對住熟睡嘅佢打飛機之後,同樣嘅事情繼續發生,持續咗好多晚。

芷晴最終都無將手上嘅影片交畀老公同奶奶。當晚原本想「攤牌」嘅氣勢過咗一晚就消失咗。正確嚟講,係喺同老爺對望嗰十秒鐘就已經消失咗。

芷晴覺得而家真係畀老爺「食住」。

有同老公提出過,不如計劃置業,兩公婆搬出去。但行唔通,老公唔會就咁應承。當初明明係芷晴提出呢幾年係「播種期」,要努力儲錢為將來生小朋友作準備。而且,到兩老百年歸老之後,而家間屋都係屬於佢哋,無理由要趁而家出面樓價咁離譜嘅時勢嚟買樓。同埋最重要嘅係,佢哋而家都未有買首期嘅積蓄。

芷晴話可以返外家借。老公就話借咗一樣要還,首期一筆、裝修一筆,之後還錢加供樓,生活會好緊拙,對佢哋生小朋友嘅計劃好大影響。老公嘅諗法係希望將來嘅生活可以盡量過得寬裕,可以時不時一家人去旅行,又或者買下想要嘅嘢咁。

之後,老公問芷晴。「點解突然想買樓嘅?你唔鍾意住呢度?」

芷晴語塞,惟有話:「無,我係想睇下有無得順便當投資咁啫,出面啲樓價係咁升。」

老公笑。「買樓投資,邊係我哋玩㗎?想投資不如玩股票丫,你咪講過你舅父仔識得一個股壇高人嘅?」

芷晴無心情對答落去。「舅父仔識啫,佢又唔識我哋,睬我哋都傻啦。」

就係咁,喺生活上避唔開,又未至於要因為咁而離婚,又唔夠膽報警,更加唔敢同老爺攤牌,芷晴惟有逆來順受,同自己講:「其實由始至終老爺都無掂過我啫……佢鍾意出咪由佢出囉,反正我睏着咗咩都唔知啦。」

不過,芷晴偶然都會喺睏覺前Set返個Web Cam錄影,第二朝起身先熄返。咁做係為咗留有更多老爺嘅罪證,以防萬一。但啲片芷晴一次都無再打開睇過。

「而家啲片仲有喺度?」我覺得好詫異。

「係呀,呢一年幾入面,大大話話都拍咗幾十條。我將啲片過哂落幾個外置Harddisk入面,無再理佢。」

於是我就話:「反正你啲片留返喺度都無用,不如畀我幫你Keep住?」

芷晴估唔到我會咁提出,有啲尷尬。「吓,咁舅父仔咪會睇到個變態佬對住我……」

「我邊有興趣去睇條變態佬自慰啫?我係擔心你留哂啲片喺屋企,一陣畀你老爺搵哂出嚟就大鑊。……話唔定佢會拎去派通街?」

芷晴一聽見我咁講就拿拿聲返入房,無耐就拎咗幾個Harddisk出嚟畀我。「舅父仔,幫我好好保管呀,千萬唔好畀人睇到啲片。」

我點點頭,知道自己今晚返屋企之後就有排忙。

芷晴原本以為,自己只要隻眼開隻眼閉嘅話就無事。而且喺呢段日子以嚟老爺都真係無掂過自己──只係有時一朝早起身,又會摸到張被、衫領、手背等等嘅地方「有料到」。芷晴每次都好委屈咁自己去清理返。但除此以外,就無其他事發生。

不過,芷晴邊有咁好彩,今次連個天……唔係,係連隻「鬼」都要玩佢。

呢件事,就發生喺距離而家嘅一個禮拜前。

當晚芷晴喺公司做到好夜,返到屋企,所有人都返哂房。芷晴入廚房翻熱啲飯菜,食完就潷碗湯飲,然後將啲碗碟堆哂落星盆度就沖涼睏覺。

自從嫁咗入嚟之後,芷晴只有少數夜晚會失眠,一般都好易入睡,就好似畀爛睏老公傳染咗咁。

咁就兩年喇。芷晴臨睏前喺心裏面嘆息。

彷似沉睡咗好耐,芷晴喺無夢狀態,畀一股外來嘅力量將佢從深深嘅睡眠中拉起,就好似坐緊跳樓機咁一下子承受極大嘅離心力。

芷晴用力打開雙眼,正正企喺床邊嘅老爺畀佢呢一嘢嚇到後退兩步,撞咗埋張電腦檯度。

芷晴好清楚咁見到除咗條褲、驚魂甫定嘅老爺仲喺床邊──但自己嘅身體,就被壓得連一隻手指頭都郁唔到。

……乜咁搞法呀?

引用:
原帖由 湯浴火重生 於 2015-2-23 08:08 PM 發表 查看引用來源

多謝師兄誇獎......咦?原來係資深會員,老讀者,失敬失敬。

篇嘢仲連載緊,逢一三五更新,得閒過嚟坐下丫。

多謝支持,第七章火速送上。
我又黎啦
失覺晒

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆