上一頁下一頁
發新話題

懷疑老婆出事,點解決?

收藏  |  訂閱
216  49.8k

走的終須走!擔心不來!

oh no:smile_39:

其實我好想知佢whatsapp同咩傾,搞到要del。
有無方法可以還原信息?

CHING 您自己信心似唔夠, 可能諗多左 :smile_27:

引用:
原帖由 王子基1988 於 2015-3-7 06:58 PM 發表 查看引用來源
有無方法可以還原信息?
仲駛問...當然曖昧野啦.... 不如叫你老婆專心湊小朋友,你自己辛苦d...一定要斷絕晒個班frds先囉...要還原都有app可以..因為個folder有資料...不過你越知得多就會越傷心...無謂知啦....

引用:
原帖由 王子基1988 於 2015-3-7 06:58 PM 發表 查看引用來源
有無方法可以還原信息?
其實你咁想知,咁如果你知道你老婆係同人談情,亦都已俾人扑埋,咁你會係咩反應,同會點處理先?

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2015-3-7 07:01 PM 發表 查看引用來源
CHING 您自己信心似唔夠, 可能諗多左 :smile_27:
呢個情況咁鬼鼠...點會仲有"信心"...就連"信任"兩字都無... 成日對住部電話加唔係屋企都話係屋企呢個大話都足以懷疑

引用:
原帖由 失常少女 於 2015-3-7 07:05 PM 發表 查看引用來源
呢個情況咁鬼鼠...點會仲有"信心"...就連"信任"兩字都無... 成日對住部電話加唔係屋企都話係屋企呢個大話都足以懷疑
師姐講得無錯,疑點的確很大,但樓主應先問問自己,若然老婆真係做左啲對佢唔住嘅事,而老婆又想返轉頭,佢能否有氣量原諒老婆,和永遠絕口不提呢?

引用:
原帖由 josh215215 於 2015-3-7 07:10 PM 發表 查看引用來源

師姐講得無錯,疑點的確很大,但樓主應先問問自己,若然老婆真係做左啲對佢唔住嘅事,而老婆又想返轉頭,佢能否有氣量原諒老婆,和永遠絕口不提呢?

就算好返心中會唔會有條刺...自己會唔會接受到 ?當然大前提要為小朋友著想....

引用:
原帖由 失常少女 於 2015-3-7 07:13 PM 發表 查看引用來源
就算好返心中會唔會有條刺...自己會唔會接受到 ?當然大前提要為小朋友著想....
咁就唔係咁講,唔可以用小朋友嘅利益嚟維持關係,如真係咁諗法,最終一定分開,至於刺唔刺就好死的,睇吓樓主用咩角度去睇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆