上一頁下一頁
發新話題

一段小小嘅回憶~~日誌分享

收藏  |  訂閱
3.0k  92.3k

超級認同, 所以我認為而家唔啱玩
引用:
原帖由 dragonbone 於 2015-4-1 12:30 AM 發表 查看引用來源
易識人,問題有無水準既人又係一件事……哈哈

引用:
原帖由 dragonbone 於 2015-4-1 00:30 發表 查看引用來源

Ching有冇用過又識到人

引用:
原帖由 dragonbone 於 1/4/2015 00:30 發表 查看引用來源

exactly... many Filipino grannies "wink" at me, or want to chat with me... :smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 colourwolf1 於 2015-4-1 09:15 AM 發表 查看引用來源

exactly... many Filipino grannies "wink" at me, or want to chat with me... :smile_30::smile_30::smile_30:
Good choice .. International ! :smile_30:

引用:
原帖由 Ricko 於 2015-4-1 08:54 AM 發表 查看引用來源

Ching有冇用過又識到人

我老喇,留返俾你地D後生玩.叔叔養金魚架喳而家.(電子果隻)

引用:
原帖由 dragonbone 於 2015-4-1 10:09 AM 發表 查看引用來源

我老喇,留返俾你地D後生玩.叔叔養金魚架喳而家.(電子果隻)
你有幾老呀?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2015-4-1 10:09 發表 查看引用來源

老而彌堅,邊邊有力先岩喎ching
真係好有興趣識下ching既真人
Sorry, 對你舔晒利添 XD

引用:
原帖由 JSSWF 於 2015-4-1 08:43 AM 發表 查看引用來源
超級認同, 所以我認為而家唔啱玩
曾經睇過唔知係新聞透視定星期九檔案,講男女適婚比例係1:7,1個男人比7個女人.(定1:4)
跟手有條友就通街問女人驚唔驚,有個女人戴住黑超,剛從老蘭方向走落黎,聽完個問題就答:
我唔怕喎,我好多人追架,呢個問題我未擔心過...............
鏡頭睇出佢一副戰鬥格,為人事業心亦非常長同重,我信佢一入狼群會好多人追,問題究竟係人定人狼遮,問題係過夜定長得過黃子華定理遮............
鏡頭再轉就講SPEED DATING了.
講真,我都有識人,但實在唔多,小弟樣又唔好人又唔高,又唔好獻醜了,HAHA

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2015-4-1 10:13 AM 發表 查看引用來源

你有幾老呀?

我18,22度啦.HAHA

引用:
原帖由 dragonbone 於 2015-4-1 10:26 發表 查看引用來源

曾經睇過唔知係新聞透視定星期九檔案,講男女適婚比例係1:7,1個男人比7個女人.(定1:4)
跟手有條友就通街問女人驚唔驚,有個女人戴住黑超,剛從老蘭方向走落黎,聽完個問題就答:
我唔怕喎,我好多人追架,呢個問題我未擔 ...
Speed dating我都有去過,真係正到呢。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆