上一頁下一頁
發新話題

有關sp的隨想2

收藏  |  訂閱
73  6.6k

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-4-2 11:45 PM 發表 查看引用來源

只要不停提醒大家…
對方就易於適應落黎…
就大家舒服開心

你估自己唔知自己咩位置咩,不停提感覺就好似要被推出門口咁,好難受。不過我覺得提醒對方既時候,其實間接提醒緊自己,如果自己無感覺,又點會需要提醒呢。

性跟愛分開,永遠說出來都是理性。我自問真的抽離不到,一次無心插柳下與他發展SP到SL... 而我每次理性掙扎但終給感性打敗,真的沉船了😭

引用:
原帖由 Free1234 於 2015-4-5 12:09 PM 發表 查看引用來源

睇得好透  你一定未沉過

錯喇,我係沉到返唔到轉頭,先領悟到中間既道理。

引用:
原帖由 sexyhugedick 於 2015-4-5 03:51 PM 發表 查看引用來源

錯喇,我係沉到返唔到轉頭,先領悟到中間既道理。

Agree. 人太清醒,只因錯過痛過,但呢種清醒係過程中我覺得好痛苦。雖然呢個世界無野係永恆不變,但你知道係呢個關係上唔可能要求更多,每次開心過後就要抽離。

引用:
原帖由 colinlaw 於 2015-4-2 14:13 發表 查看引用來源
睇完有關sp的隨想

我估樓主ching大約30上下, 睇完都有d感覺

因為我之前同ching個case都幾相近
由好積極搵到一日無心機搵
搵sp係要時間同心力
人大左真係無咁多
之前的sp就好像ching講咁
有男朋友的, 有結 ...
飲咗兩杯,睇啱就上。

引用:
原帖由 MallowAngelos 於 2015-4-5 03:08 PM 發表 查看引用來源
性跟愛分開,永遠說出來都是理性。我自問真的抽離不到,一次無心插柳下與他發展SP到SL... 而我每次理性掙扎但終給感性打敗,真的沉船了😭

男人同女人既分別,但當善良既女人狠起上黎,就鐵下心場。
無情既男人相反就乘船出海。

引用:
原帖由 sexyhugedick 於 2015-4-5 05:41 PM 發表 查看引用來源

男人同女人既分別,但當善良既女人狠起上黎,就鐵下心場。
無情既男人相反就乘船出海。
男人唔係就係鍾意善良既女人咩?但女人從來都唔認為果個係無情既男人吧!

引用:
原帖由 kitcat86 於 2015-4-5 06:31 PM 發表 查看引用來源

男人唔係就係鍾意善良既女人咩?但女人從來都唔認為果個係無情既男人吧!

我意思係當行入歪道時,男人同女人又會相反。
男人會再有沉船既時侯。
好多時就係睇篤唔篤得中果個時刻。

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-4-2 04:11 PM 發表 查看引用來源
小弟對“長期SP”嘅概念其實好模糊。

我一直覺得,SP不過係純粹肉體交流嘅對手。

享樂過後,你係你,我係我。我唔排除會掛住你,但只限於你嘅胴體與體液。

情感上,我唔會對你有任何感性 ...
睇完你咁講,我真係玩唔起...
唔想搵SP....

引用:
原帖由 colinlaw 於 2015-4-2 06:04 PM 發表 查看引用來源
其實sp比正常lover更加complicated

lover大家有一個希望, 可以結婚
sp大家又可以有乜希望
如果你係喜歡佢, 更加想佢有個好對象
每次完結, 其實都有hurt
不過知道呢個game係要咁玩
而且再見不是朋友

大家有 ...
有同感...所以好無奈,呢家搞到我有性冷感:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆