上一頁下一頁
發新話題

豆豆好敏感,但小洞唔夠多水水...

收藏  |  訂閱
274  23.9k

引用:
原帖由 tigerpacific 於 2015-4-8 10:35 AM 發表 查看引用來源
我都識一個女仔, 無乜點飲水(我都覺得少), 但又有好多水好濕(佢講的)...又或者叫"唔少"啦~!
咁會唔會同體質有關呢?
我個人都無嘜點飲水...一日可以無2杯....我諗係苛爾蒙掛.

引用:
原帖由 失常少女 於 2015-4-8 10:39 AM 發表 查看引用來源
我個人都無嘜點飲水...一日可以無2杯....我諗係苛爾蒙掛.
無兩杯??? 唔係掛??? 咁妳有無飲其他飲品呀?

引用:
原帖由 tigerpacific 於 2015-4-8 10:41 AM 發表 查看引用來源
無兩杯??? 唔係掛??? 咁妳有無飲其他飲品呀?
一時時...如果係屋企更加無飲...所以好dry呀~~~樣樣都dry死我

thank you your report:smile_40:

引用:
原帖由 失常少女 於 2015-4-8 10:43 AM 發表 查看引用來源
一時時...如果係屋企更加無飲...所以好dry呀~~~樣樣都dry死我
咁妳敷面膜時, 咪慳好多時間? 一敷即吸...hahaha:smile_40:

引用:
原帖由 tigerpacific 於 2015-4-8 10:35 AM 發表 查看引用來源
我都識一個女仔, 無乜點飲水(我都覺得少), 但又有好多水好濕(佢講的)...又或者叫"唔少"啦~!
咁會唔會同體質有關呢?
應該都關既,我以前既女友,同佢做親我啲毛毛都濕晒

引用:
原帖由 失常少女 於 2015-4-8 10:27 AM 發表 查看引用來源

人缺乏水都無汗出啦...:smile_o10:  我d水都唔識流出黎..係滲出黎...但係手指撩入去會唧唧聲...咁有無辦法流出黎唔好係入面丫 ?
你形容得好生動

引用:
原帖由 tigerpacific 於 2015-4-8 10:48 AM 發表 查看引用來源
咁妳敷面膜時, 咪慳好多時間? 一敷即吸...hahaha:smile_40:
:smile_o08: 要高 蛋白質敷臉先夠營養

引用:
原帖由 llfun 於 2015-4-8 10:50 AM 發表 查看引用來源

應該都關既,我以前既女友,同佢做親我啲毛毛都濕晒

d毛唔濕即係唔夠水 ?我又真係無...:smile_o14:

引用:
原帖由 abs276 於 2015-4-8 10:51 AM 發表 查看引用來源

你形容得好生動

thx...事實

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆