上一頁下一頁
發新話題

意外地攪咗公司個妹妹仔 (updated on 27/08/2015)

收藏  |  訂閱
157  107.5k

引用:
原帖由 中涼寒 於 2015-7-15 06:46 PM 發表 查看引用來源

咁就要令師兄失望. 之後的野都無乜特別. 因為多數都係我屋企, 或者係公司. 係公司的, 就多數係 pantry, meeting room 又或者係 server 房. 不過我地都唔係好多啫, 一個月, 暫時最多有兩至三次到.
有時真係唔 ...
食唔晒介紹條女比兄弟好喎..:smile_o10:

講笑咋,幾欣賞你,食橫食都會記得搵錢

引用:
原帖由 newuser0517 於 16-7-2015 09:07 發表 查看引用來源

食唔晒介紹條女比兄弟好喎..:smile_o10:

講笑咋,幾欣賞你,食橫食都會記得搵錢
當然啦,無錢,又點可以玩呢。

Lucky you.

This definitely not an accident or coincident.

引用:
原帖由 福田友 於 16-7-2015 21:48 發表 查看引用來源
This definitely not an accident or coincident.
哈哈,師兄,意外可以指無厘頭有個妹仔比咗我啫。唔好執著。

引用:
原帖由 中涼寒 於 2015-7-16 10:32 PM 發表 查看引用來源

哈哈,師兄,意外可以指無厘頭有個妹仔比咗我啫。唔好執著。

正LA, 之後點玩都得~ 如果完左介紹黎, 等我照顧下佢~XDDD

師兄萬歲!
有無更新?

有次要出 trip去Singapore五日, 我, 小妹再加多一個男同事去. 今次女友無跟埋唻, 因為佢覺得Singapore太熱, 所以唔覺意又製造咗個機會比我地. 訂房的時候, 當然一人一間房, 費事比人懷疑. 不過我就做咗小小手腳, 就係我同小妹的房間, 有度門, 打開咗可以互通的. 成個 trip 佢張床當然無瞓過啦. 因為過咗唻我到.

第一晚, 做完野食完飯, 就緊係大家各自返酒店梳洗同報到先啦. 之後呢, 佢換咗件淺紫色, 半 see through 的睡衣過唻, 入面就係紫色see through, 仲要加埋 T Back 的底底. 我第一個反應就話, 今年幾大呀. 按佢年齡唔合適. 只好同佢講, 成set衫幾好睇, 不過配落妳到, 就有點格格不入. 佢明顯地, 有啲唔開心, 我就話啦, 不過都唔緊要啦, 反正都係會除哂的. 無分別. 就比佢狠狠的打咗幾野。

之後就一般程序啦, 打吓車輪, 互摷, 除衫, 做愛. 做完之後, 大家攬咗一陣咁. 忍唔知, 問吓佢, 打車輪咁叻, 係咪工多藝術呀. 佢就話, 佢就話學佢男友的. 我就暗示吓, 如果佢呢個打車輪技巧, 用係吹功身上, 唔知會點. 哈哈. 點知比佢打咗幾野. 第二朝就叫佢起身啦就約埋另外個同事一齊食早餐返公
吹完水, 一齊去沖涼啦. 好可惜, 間酒店係無浴缸的. 所以一齊沖花哂. 但老實, 同小妹的關係咁新鮮, 又點會咁安守本份吖. 手就自然多架啦. 攪攪吓, 佢的呼吸慢慢開始加快. 咁我今次明示一下, 叫佢幫手吹吓先. 佢遲疑咗一陣, 就開始啦. 感覺上有啲生硬, 好小吹. 咁我叫佢, 好似打車輪咁就得架啦. 之後佢就利用佢條脷, 有進步. 吹咗一陣, 叫佢背住, 就起哂咁插.背向住我, 佢兩隻手比我捉住, 好似一個 Y 字咁. 差唔多的時候, 就抽返出唻, 沖落大海. 之後就出返去, 攬住一齊瞓啦.

5 日腳仔軟喇,thx

點樣book酒店book到有互通房門:smile_41:  請指教

引用:
原帖由 hopelesss_hkd 於 18-7-2015 15:25 發表 查看引用來源
點樣book酒店book到有互通房門:smile_41:  請指教
有啲酒店會有的,但要同酒店要求就得。尤其係個啲做商務客多的就一定有,不過唔多。大陸都有呢啲酒店架。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆