上一頁下一頁
發新話題

[原創色文] 我和小姐的秘密約定 (#65 急求寫文題材一用)

收藏  |  訂閱
93  18.9k

引用:
原帖由 關隴集團 於 2015-11-9 10:41 PM 發表 查看引用來源

又講真喎 , 阿拉伯半島除左也門 , 真係無咩邊個係窮 ...
係阿曼算係唔夠有錢

北歐都唔係一直有有錢 , 挪威係幾十年前發現油田先有錢 ;
瑞典係18世紀大北方戰事前 , 係歐洲一流大國 ...
但輸左比俄國後就衰 ...
还有芬兰,它是靠电话公司诺基亚,不过公司业务下滑后,芬兰经济也吃屎了

引用:
原帖由 阿克立多依 於 2015-11-10 08:52 PM 發表 查看引用來源
还有芬兰,它是靠电话公司诺基亚,不过公司业务下滑后,芬兰经济也吃屎了
可能三叔一衰 , 泡菜都會食屎:smile_35:

唔好講笑 , 想操回身體 , 做完運動 , 個人就眼光光咁 , 好似無咩精神 ...
但唔做運動 , 就更加死路一條 , 我希望係HEA得太耐 , 身體未習慣做運動拉 ,
坦白講 , 除左眼光光之外 , 又未有太大問題 , 希望克服到拉~~

是了,关兄有没有兴趣写泡菜文?

引用:
原帖由 阿克立多依 於 2015-11-11 10:42 PM 發表 查看引用來源
是了,关兄有没有兴趣写泡菜文?
寫過拉 ... 不過唔係寫 南泡菜 , 而係寫 北泡菜 姐

今日叫做可以打一粒鐘波 , 算係咁拉 ... 不過雙腳就好似唔係咁聽話 ,
可能要練埋跑先得 , 有時操翻起身體果陣就係咁 , 打波發現上身好多錯位 ,
除左睇正骨 , 就係要做多D重量訓練 ; 到你肌肉夠結實 , 可以固定骨位 ,
玩CROSSOVER果陣 , 又發現自已雙腳唔係好得 ... 就係要咁搞好個身體

當然 , 我操翻好身體既最大要因 , 都係要有精力寫到好力 ...
今個星期唔好講拉 , 我希望上星期可以開始寫 ... 出文安排上會有D調動 ,
有篇係2012年已經寫左一半既文 , 會再順延到下年(2016年) ,
今年會出另一篇先

是了 , 之前係另一網度POST了這篇 , 估唔到成積又唔算差 ...
真係文章類型決定了收視 , 而非質素(老實講 , 其實我覺得呢篇唔算好)

引用:
原帖由 關隴集團 於 2015-11-8 11:02 PM 發表 查看引用來源
其實以世界大分區而言 , 小弟未寫又有D想寫既(東亞  東南亞  中亞
南亞  西亞  北亞  東歐  西歐  南歐  北美  中美  南美  澳洲  北非  東非
西非  中非  南非都寫過) , 係好多人心目既天堂--北歐 ...
呢個高GD ...
想真一点。。。关兄真的都写了这么多区吗?
感觉上,好像没这么多篇非洲。。。

引用:
原帖由 阿克立多依 於 2015-11-13 09:03 AM 發表 查看引用來源
想真一点。。。关兄真的都写了这么多区吗?
感觉上,好像没这么多篇非洲。。。
阿兄你真係眼利:smile_35:

非洲之中 , 我係北非  東非  南非(即係本篇) , 都係有寫過
而西非同中非 , 我係寫左 ... 男角 , 哈哈 !!!
西非果陣都仲係算戰亂頻繁 , 所以我寫左個軍閥/獨裁者 ;
中非比我感覺都仲係好原始 , 所以我係寫個原始土著 , +特大JJ
仲有個埃及保守男架~~

仲有一D地區既代表性種族 , 我都寫過男角 ... 好似之前寫中亞
中亞現在主要有俄羅斯人  本土白人  黃白混血 ,
黃白混血就寫左男角(

引用:
原帖由 關隴集團 於 2015-11-13 04:14 PM 發表 查看引用來源

阿兄你真係眼利:smile_35:

非洲之中 , 我係北非  東非  南非(即係本篇) , 都係有寫過
而西非同中非 , 我係寫左 ... 男角 , 哈哈 !!!
西非果陣都仲係算戰亂頻繁 , 所以我寫左個軍閥/獨裁者 ;
中非比我感覺都 ...
哈哈,关兄的色文真是包含世界呢!如果各色人种都有的话,小弟倒是好奇,世界其实有多少人种的呢?关兄找寻色文题材,又有甚么准则的呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆