上一頁下一頁
發新話題

我要習慣沒有依畏的肩膊 .. Update #143

收藏  |  訂閱
239  9.6k

引用:
原帖由 bobowong224 於 2016-1-27 01:58 PM 發表 查看引用來源

睇完有d心up
滴水豬個名原來係咁解
hello bobo師姐
一切一切 盡在不言中:smile_13:
係呀 個名係咁黎:smile_44:

引用:
原帖由 angelking89 於 2016-1-27 02:04 PM 發表 查看引用來源

o well, 等人到, 唔係等運到:smile_o08:
出多d街 等丘比特射中你囉:smile_30:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 02:05 PM 發表 查看引用來源

hello bobo師姐
一切一切 盡在不言中:smile_13:
係呀 個名係咁黎:smile_44:
明白既~等一個認為值得等既人
絕對唔係浪費時間
氣餒時, 心痛時, 想一想幸福既經歷
加油~~

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 02:06 PM 發表 查看引用來源

出多d街 等丘比特射中你囉:smile_30:
琴日自己出左去喇, 無俾人射中BO:smile_o08:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 12:27 PM 發表 查看引用來源
五年前我們在這裡認識, 三年前在這裡再次遇上,
我們一起經歷 熱戀 甜蜜 苦戀 包容 尊重 ..當我認為堅持住 可以捱到三週年
不果我們分開了 ..

不知道你還有再上來嗎?
我還在原地等你 .. 不跟你說想你 是因為 ...
'

師妹. 加油.. 唔知點解..似乎3年是一個極限咁.. 3年就要休一休息.

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 12:55 PM 發表 查看引用來源

多謝, 我鐘意平淡是福 所以比人感覺SWEET既
我等緊佢架 無論幾耐都等:smile_13:
有時佢覺得我太就佢, 但其實我真係無咩所謂:smile_39:
真愛固然好, 但千其唔好無左自己
~ 過來人 ~

引用:
原帖由 bobowong224 於 2016-1-27 02:07 PM 發表 查看引用來源

明白既~等一個認為值得等既人
絕對唔係浪費時間
氣餒時, 心痛時, 想一想幸福既經歷
加油~~
即使佢話自己係一個仆街 唔值得我等 ..
我都願意等 因為佢係有安全感既人面前先會表露最真實既性情:smile_13:
多謝你呀 :3

引用:
原帖由 angelking89 於 2016-1-27 02:08 PM 發表 查看引用來源

琴日自己出左去喇, 無俾人射中BO:smile_o08:
:smile_45: 我要點答你好 ..

引用:
原帖由 YanNessIsMe 於 2016-1-27 02:09 PM 發表 查看引用來源
'

師妹. 加油.. 唔知點解..似乎3年是一個極限咁.. 3年就要休一休息.
我要打破呢道牆:smile_22:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 12:27 PM 發表 查看引用來源
五年前我們在這裡認識, 三年前在這裡再次遇上,
我們一起經歷 熱戀 甜蜜 苦戀 包容 尊重 ..當我認為堅持住 可以捱到三週年
不果我們分開了 ..

不知道你還有再上來嗎?
我還在原地等你 .. 不跟你說想你 是因為 ...
C 妹,努力喇。
不過等還等,不要令自己太辛苦。
自己一個等係好痛苦,要堅持不易,所以你要努力。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆