上一頁下一頁
發新話題

[將軍古早期作品] 小弟未貼過在香討的13篇小說 (#1 目錄)

收藏  |  訂閱
60  7.3k

引用:
原帖由 淄青李氏 於 2016-12-17 11:28 AM 發表 查看引用來源

但我見 ,都有玩呢一招喎 ...

係呢 , 無兄E+睇到邊篇呢??? :smile_47: :smile_47: :smile_47:
貝托魯奇果套?80年代鬼佬對港片理解停留七十年代唔出奇。講開又講,李翰祥當年更早向大陸申請喺故宮拍溥儀儀,只係最終批俾老美,李大導對此還喺自己自傳有怨言

引用:
原帖由 無巧火成書 於 2016-12-17 03:49 PM 發表 查看引用來源

貝托魯奇果套?80年代鬼佬對港片理解停留七十年代唔出奇。講開又講,李翰祥當年更早向大陸申請喺故宮拍溥儀儀,只係最終批俾老美,李大導對此還喺自己自傳有怨言
其實小弟對呢D早期情趣既小花招 , 都幾有興趣 ,
不過 ... 小弟年紀還少麻 , 不像無巧兄資歷豐富

無巧兄可不可以 , 提供多D這一類早期少情趣???

小弟自已就想玩下哭崩溶妝系列 ... 甚至有唸過 ,
粵劇妝 , 或者女妝小丑
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 淄青李氏 於 2016-12-18 10:52 AM 發表 查看引用來源

其實小弟對呢D早期情趣既小花招 , 都幾有興趣 ,
不過 ... 小弟年紀還少麻 , 不像無巧兄資歷豐富

無巧兄可不可以 , 提供多D這一類早期少情趣???

小弟自已就想玩下哭崩溶妝系列 ... ...
可以參考狄娜主演的粵語片,或者邵氏風月片

引用:
原帖由 無巧火成書 於 2016-12-18 11:59 AM 發表 查看引用來源
下 ... 狄娜我真係麻麻喎:smile_35:
不過講起唇膏印 , 尋晚大台頒獎禮 , 宣萱都送左個比花曼 ^.^

我唸我遲d真係會寫 , 不過e+可能都要做翻運動先 ...
其實我上周周3~6 , 日日打左粒半鐘波先翻工 ,
身體應該會慢慢好翻 , 不過因為之前太hea , e+做翻運動 ,
身體又唔係太適應 ^.^"

小弟其實係夜遊區 , 想開post問 :
"有無人因為大台日日播叉妹琳 , 真係想搵件叉(印巴)雞食下???"
但我又怕咁問 , 明日會見報 ...

係呢 , 無巧兄E+睇到邊篇???

呢排無人吹上面13篇 , 咁唯有吹下進度拉 :

小弟呢排寫緊兩篇短文 , E+一篇差15行 , 另一篇差25行 ;
一篇係萌文 , 一篇係熟女文 , 不過可以放心 , 因為無重口味 ...
唸住1月1日應該出到其中一篇

(PS : 其實其中一篇係續寫 , 大家估下係邊篇???)

引用:
原帖由 無巧火成書 於 2016-12-18 11:59 AM 發表 查看引用來源

睇來 , 無巧兄過年之前都會忙到抽晒筋:smile_35:

小弟份工就無呢個周期 , 相反 , 年尾反而係寫文沖廁期 ,
雖然唔知 , 有無大大好似我咁 , 仲係年尾唸住出文 ,
不過都係果句 : 努力加油 , 2016年仲有日咋 ,
衝埋呢9日佢拉 !!!

JENG WOR NOT BAD

引用:
原帖由 omggg1234 於 2016-12-22 03:29 PM 發表 查看引用來源
JENG WOR NOT BAD
多謝讚賞

小弟岩岩睇大台J5個<凡爾塞秘聞>先知 , 原來灌腸係由凡爾塞18世紀開始 ,
係女性沖涼既一部份 , 即係E+醫療/美容灌腸既前身 ... 哈哈 ,
咁UP係態度上唔正確 , 因為果種灌腸本身 , 就所有其他灌腸既老祖宗 ,
用於SM既灌腸都果度分出來 !!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆