上一頁下一頁
發新話題

小淫娃之路⋯p.61 天寒地凍晨操⋯好舒服

收藏  |  訂閱
929  227.7k

其實間唔中玩下roleplay確實幾刺激
我都成日玩roleplay

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-1-13 04:54 PM 發表 查看引用來源

叫他按實二邊面吊你個咀,大力DD吊,有強暴feel,易爆水,條九更硬更硬。
又試試啦
成個畫面好淫賤………………

好想繼續同樓主傾計^_^

引用:
原帖由 曾清純過 於 2017-1-13 11:05 PM 發表 查看引用來源

成個畫面好淫賤………………
夠淫賤先啱你胃囗,你就大大啖含著條硬九九

我想問下開發進度

睇到都覺得好刺激, 好想俾樓主含我條J

引用:
原帖由 michael_2015 於 2017-1-14 10:51 AM 發表 查看引用來源
睇到都覺得好刺激, 好想俾樓主含我條J
^o^ 唔刺激唔刺激

引用:
原帖由 離火 於 2017-1-14 10:05 AM 發表 查看引用來源
我想問下開發進度
一陣update la
ching 等等

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-1-14 12:24 AM 發表 查看引用來源

夠淫賤先啱你胃囗,你就大大啖含著條硬九九
呀… 其實我唔係咁淫賤嫁 (怕醜)

** Part 2 ** 浴室互相用口,,, 咩都冇發生, 少少甜少少咸, 大家不要太高期望:smile_30:

有一晚A先生話想同我過夜只係想攬住我訓, 唔係想搞 :smile_13:
(佢本身同我唔單止sex, 平時都係sweet type)

於是乎就去左我屋企煮飯仔, 佢好好會主動幫手洗菜洗碗
唔係好似大爺咁坐係到等我煮, 之後一齊食飯, 攬住我睇TV, 佢都好乖冇咩多手
最多係睇睇下TV 錫我面一啖 or 摸我頭髮

之後去沖涼... 係我沖先 後尾佢入左黎join我
佢幫我捽下梘液 我幫佢洗頭 好溫馨 洗洗下佢開始錫我耳仔錫到我軟晒
但佢係耳邊講左句: 我真係冇買套上黎 , 好後悔
(一邊講一邊奶我耳仔 我完全冇招架之力)

突然佢愈錫愈落... 跟住拉開我雙腳坐左係我下面.... 奶我妹妹
我未俾人咁樣奶過, 個畫面好AV… 我唔識俾反應
淨係知道自己好舒服好舒服
一路只係識得大叫  唔好!! 唔好呀!! 雙腳軟晒….
最後, 我冇晒力…成個人痴住牆同捉住佢個頭呻吟…

之後我都不甘示弱… 跪低係佢面前問: 你想唔想我幫你含
佢居然答我唔想!!!! 因為冇condom….. 但佢個樣好期待, 弟弟係我面前已經致晒敬…

我望住佢笑一笑就成條放晒入口含… 不過當時我未被調教, 淨係識啜到雪雪聲,
冇咩技巧可言, 一路啜一路望住佢, 佢個樣好爽係咁話 “好舒服 唔得喇 好想搞你”, 不過因為冇condom 所以佢都好快叫我停口…
最後係浴室咩事都冇發生就出番去

果晚我地睇下TV, 吹陣水就一齊訓左
訓到咁上下佢又係咁錫我錫到硬晒, 我見佢咁慘忍唔住幫佢含…
調教正式開始………………

Part 3 - 被調教用口 @ 沒有condom的晚上 (未打完.... 大家想睇先再打~~~)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆