上一頁下一頁
發新話題

del

收藏  |  訂閱
101  8.7k

引用:
原帖由 cabayebb 於 2017-5-3 03:03 PM 發表 查看引用來源

166唔錯,雖然最近殘左好多
謝師兄提点,又多一個選擇了

有試過, 樣子真的很好, 紅牌中的紅牌

引用:
原帖由 Jim123456 於 2017-5-4 03:08 PM 發表 查看引用來源
有試過, 樣子真的很好, 紅牌中的紅牌
謝師兄报料,有时間真係要試佢

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-5-4 03:17 PM 發表 查看引用來源

謝師兄报料,有时間真係要試佢
對奶堅firm,加上態度比較好,搞完野都會同你吹...水都夠鐘,唔會成日問你食左野未,或者話自己肚餓趕住走,值得支持

真係咁堅!!

搵日要試試:smile_22:

引用:
原帖由 cabayebb 於 2017-5-3 03:03 PM 發表 查看引用來源

166唔錯,雖然最近殘左好多
今曰下午試過,樣子幾索下,波挺,可惜下路2腳合埋,只摸到毛毛,咀对咀打出,可以番食,多謝師兄关照!

引用:
原帖由 cabayebb 於 2017-5-4 08:55 PM 發表 查看引用來源

對奶堅firm,加上態度比較好,搞完野都會同你吹...水都夠鐘,唔會成日問你食左野未,或者話自己肚餓趕住走,值得支持
条女知道我是窮L,60分后出去清潔,10分钟回来便說吋間到要落钟,服务態度一流,真係好難遇到。mh手推技師首選。

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-5-5 11:41 PM 發表 查看引用來源

条女知道我是窮L,60分后出去清潔,10分钟回来便說吋間到要落钟,服务態度一流,真係好難遇到。mh手推技師首選。
呢條女真性情,唔算係成日講錢講心計既技師
反而你同佢講打機(真。打機)同講無謂野佢會幾投入
基本上mh 80分鐘已經響鐘,所以佢偷鐘都唔係睇人,純粹係懶

引用:
原帖由 cabayebb 於 2017-5-6 12:02 AM 發表 查看引用來源

呢條女真性情,唔算係成日講錢講心計既技師
反而你同佢講打機(真。打機)同講無謂野佢會幾投入
基本上mh 80分鐘已經響鐘,所以佢偷鐘都唔係睇人,純粹係懶
我見到佢左手臂有好多纹身,而又話比我知,有客留低張充值咭比佢,去買钟作休息用途

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-5-6 12:24 AM 發表 查看引用來源
我見到佢左手臂有好多纹身,而又話比我知,有客留低張充值咭比佢,去買钟作休息用途
佢話有呀叔買成日鐘都佢房裡面吹水,機都唔駛起,又送好多貴野,我信係真話

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆