上一頁下一頁
發新話題

男士太持久女士會否抗拒?

收藏  |  訂閱
64  20.5k

引用:
原帖由 角度兄 於 2018-2-13 07:08 AM 發表 查看引用來源
即使個女仔做愛全個過程無需主動,只係男友旭動(當佢體力100分)

即使女仔性慾好強,佢會唔會因為男友做愛時間過長而產生抗拒?
時間長短不是最重要的,男人太久,沒感情、缺乏變化技巧,反而會令女人不舒服,過程的忘我投入與技巧,雙方的感受才是最關鍵的。

引用:
原帖由 what2believe. 於 2018-2-14 11:35 AM 發表 查看引用來源

時間長短不是最重要的,男人太久,沒感情、缺乏變化技巧,反而會令女人不舒服,過程的忘我投入與技巧,雙方的感受才是最關鍵的。
咁我要睇多啲AV至得喇

引用:
原帖由 角度兄 於 2018-2-14 11:43 AM 發表 查看引用來源

咁我要睇多啲AV至得喇
對女人不可一味靠沖靠久,要懂得持續激發她的身體與內心渴望和需要

引用:
原帖由 A1000 於 2018-2-14 10:45 AM 發表 查看引用來源

如果大家有經驗,根本就会知道,活塞動作必須有潤滑劑,如果動作太耐,潤滑唔夠,必定有手尾。你應該有經驗,下次可以用 K Y。
唔洗KY,自家整夠用,有心:smile_o05:

係不停磨,但唔係磨損嘅,無血無傷口,只係好正常搞咁耐實會變脹架

引用:
原帖由 sakurasaki0221 於 2018-2-13 09:56 AM 發表 查看引用來源
我相信個個人都唔一樣,
我就好鍾意人一路屌我一路sex talk我,
同埋奶我敏感部位等等,
我諗令女人覺得佢地自己係好吸引好sexy呢樣野好重要
如果條仔JJ又大又硬又粗,你頂待順?

引用:
原帖由 角度兄 於 2018-2-14 11:23 AM 發表 查看引用來源

隻手要做乜?想快啲學!
隻手要做……

男上女下  體位時。
濕吻 時,可以托高少少  女方的頭。
做愛 時,可以攬住 女方背部。
或者 摸/揸 女方身體,pat位。

男上(坐起)女下,L 體位時。
可以 拉住 女方雙手
或者 捉/托/㩒 住女方的腳 。

狗仔式 時。
可以 摸/掃  女方 背部,頭髮,胸。

如 站立狗仔式/後入  時。
 2個人 ,靠甘近。
可以 錫女方耳仔/面部 。隻手 攬/扶住女方的腰,博頭。
順便 講下 廢話。😂 (問下 舒吾舒服,要吾要 大力d ,再入d……)

樓主 如需要 更詳盡資料,可以 pM 我。😉

引用:
原帖由 sakurasaki0221 於 2018-2-13 08:43 AM 發表 查看引用來源
我係女仔,
我覺得你可以幾耐都好,
如果中間唔攪下新意思, 個女仔性慾幾強下面都會攪到乾同咪個人都會攰.
重點係你點樣keep住個女人繼續濕繼續想要
我會插插下再攞出黎比條女含一陣再插,咁可以玩半个鐘以上

引用:
原帖由 我最大大大 於 2018-2-16 12:04 發表 查看引用來源

隻手要做……

男上女下  體位時。
濕吻 時,可以托高少少  女方的頭。
做愛 時,可以攬住 女方背部。
或者 摸/揸 女方身體,pat位。

男上(坐起)女下,L 體位時。
可以 拉住 女方雙手
或者  ...
好詳細:smile_o12:

引用:
原帖由 角度兄 於 2018-2-13 07:08 AM 發表 查看引用來源
即使個女仔做愛全個過程無需主動,只係男友旭動(當佢體力100分)

即使女仔性慾好強,佢會唔會因為男友做愛時間過長而產生抗拒?
插Pat pat 不抗拒,全全最愛!

引用:
原帖由 Apachewarrior 於 2018-2-14 01:32 AM 發表 查看引用來源
妓女會介意.....
妓女最緊要客仔夠短夠幼夠快出野!😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆