上一頁下一頁
發新話題

離婚之後,被不停在口爆同顏射

收藏  |  訂閱
384  56.0k

引用:
原帖由 chan9898 於 2018-11-13 11:38 AM 發表 查看引用來源
就係好多女仔以為俾男人口爆同顏射就係淫,所以好多都唔願意做.
如果個個女仔都咁做,重點會咁多男人出去玩~~~
agreee

引用:
原帖由 假如大臂彎 於 2018-11-13 10:42 AM 發表 查看引用來源

所以愛一個人,其實真係要去了解佢嘅一切。明知自己個老婆嘅工作地方會畀人抽水,咁抽水抽到咩程度呀?佢有冇關心過?佢有冇盡佢最大嘅能力去了解一下。 咁當然,如果你唔想畀佢知,唔想畀佢了解,都冇計 ...
:smile_o14:

男人出去玩就花花公子,逢場作興。
女人出去玩就話淫蕩。
我就覺得好唔公平,妳都係做返自己鐘意嘅野,做返自己。

引用:
原帖由 chan9898 於 2018-11-13 11:38 AM 發表 查看引用來源
就係好多女仔以為俾男人口爆同顏射就係淫,所以好多都唔願意做.
如果個個女仔都咁做,重點會咁多男人出去玩~~~
其實大家既口味唔同

引用:
原帖由 卓盈 於 2018-11-13 12:31 AM 發表 查看引用來源
因為自己任性,終於要付出代價和自己男人離婚了。

唔知講咩好,知道自己唔岩,但又繼續咁做,但係可能已經習慣比唔同男人上,離唔開呢種習慣。你地唔好以為我要上黎搵sp,我唔駛,所以你係要搵女人上床,唔好搵我啦。當然我歡迎你地 pm 我傾計啦!

呢到識我既 c hing都知我做夜場,離婚之後,好似更加冇顧忌,有時飲飲下酒有個客要我同佢口交我都唔會拒絕,通常都係酒吧男廁又或者後樓梯到搞。 ...
認同
本人也是一個例子 女友會口交但係教佢又怕羞 唔教佢又唔識 同佢睇四仔又話唔會 真係想試下俾人吹爆係點😭😭😭

引用:
原帖由 chan9898 於 2018-11-13 12:29 PM 發表 查看引用來源
男人出去玩就花花公子,逢場作興。
女人出去玩就話淫蕩。
我就覺得好唔公平,妳都係做返自己鐘意嘅野,做返自己。
agree

好奇一下,你既同事會不會好似你咁好易被陌生人捉去口爆顏射?

引用:
原帖由 卓盈 於 2018-11-13 12:31 AM 發表 查看引用來源
因為自己任性,終於要付出代價和自己男人離婚了。

唔知講咩好,知道自己唔岩,但又繼續咁做,但係可能已經習慣比唔同男人上,離唔開呢種習慣。你地唔好以為我要上黎搵sp,我唔駛,所以你係要搵女人上床,唔好搵我啦。當然我歡迎你地 pm 我傾計啦!

呢到識我既 c hing都知我做夜場,離婚之後,好似更加冇顧忌,有時飲飲下酒有個客要我同佢口交我都唔會拒絕,通常都係酒吧男廁又或者後樓梯到搞。 ...
反而好奇點解會想開始
係有需要定心理?

引用:
原帖由 adamsmith1723 於 2018-11-13 01:03 AM 發表 查看引用來源
如果樓主認同食色性也這句說話,轉個角度睇,你不過係喜愛食嘢。只要無犯法,又唔影響其他人,其實無必要有墜落感或罪疚感。
但問題係影響其他人,如果冇結婚 仲可以講得通
但有結已經講唔通
唔係話對E件事上對與錯的問題,而係你承諾後冇做到的問題

引用:
原帖由 cc19880910 於 2018-11-13 07:31 AM 發表 查看引用來源

我都接受到
原來都幾多人接受到!!!!!!!  真係???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆