上一頁下一頁
發新話題

同女女嘅性愛史 (#1, #2, #17, #36, #39, #40, #41, #47, #49, #62 小事一則)

收藏  |  訂閱
62  25.3k

冇啦, 我哋好保守, 唔影相的:smile_o05:

原來係好文,今日一次追返哂,好正!

引用:
原帖由 elossa 於 2019-8-28 11:08 AM 發表 查看引用來源
之前都有提過,女女一向有剃毛嘅習慣。

每次見佢沖涼沖得特別耐,就知佢九成喺入面剃緊毛。

嗰晚就係咁,佢沖咗成大半個鐘先出嚟。出到嚟,見佢著住條深色連身睡裙,條裙唔透,不過質料好貼身,仲要有少少束腰,加上女女喺屋企一向唔戴bra, 所以個胸連埋乳頭嘅形狀可以話一覽無遺。

另外雖然條裙唔算短,但因為女女成5呎8兼有40吋無敵長腿,條裙著喺佢度只係到佢大髀一半,視覺效果同樣一流。

...
請問生左B未? 生左重有冇中出玩 ?

好文,好文!
樓主有冇老婆大肚時嘅一D性事回憶呀?

下一篇就係諗住寫老婆大肚嗰時嘅一次回憶
不過冇咁精彩的, 始終粗身大細冇可能雜耍咁咁多體位 XD

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-8-29 02:36 PM 發表 查看引用來源
原來係好文,今日一次追返哂,好正!
多謝多謝~
多謝支持~~

昨日先第一次睇你既po,唔好意思呢排既社會氣氛令人無提起心機去睇同覆

你既文好好睇,好有畫面,有愛情感覺既甜文係最好睇的!
黃金十秒果然係男人既死穴,有人試過同我講,黃金十秒令佢慾仙慾死,將個感覺再推去另一層次。😜😜

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2019-9-1 08:43 AM 發表 查看引用來源
昨日先第一次睇你既po,唔好意思呢排既社會氣氛令人無提起心機去睇同覆

你既文好好睇,好有畫面,有愛情感覺既甜文係最好睇的!
黃金十秒果然係男人既死穴,有人試過同我講,黃金十秒令佢慾仙慾死,將個感覺再推去另一層次。😜😜 ...
多謝多謝~ 我自己睇文都係中意有鋪排有心路歷程,打J都要打得有態度嘛

但明白的,自己呢排都係不停想搵嘢分散自己注意力,但唔夠一陣又好自虐咁忍唔住睇新聞,個人愈來愈down, 真係搞嘢都冇心情。

大家都加油吧,只有抱住希望先過到落去

引用:
原帖由 elossa 於 2019-9-1 09:20 PM 發表 查看引用來源

多謝多謝~ 我自己睇文都係中意有鋪排有心路歷程,打J都要打得有態度嘛

但明白的,自己呢排都係不停想搵嘢分散自己注意力,但唔夠一陣又好自虐咁忍唔住睇新聞,個人愈來愈down, 真係搞嘢都冇心情。

大家都加油吧,只有抱住希望先過到落去 ...
特衰政府影響性福呀!真係要去抗議
We shall never surrender!

就正如含到個男人黃金十秒佢叫晒話停手我都唔會surrender!要繼續!
因為會可以啜多次出黎

引用:
原帖由 elossa 於 2019-8-28 11:08 AM 發表 查看引用來源
之前都有提過,女女一向有剃毛嘅習慣。

每次見佢沖涼沖得特別耐,就知佢九成喺入面剃緊毛。

嗰晚就係咁,佢沖咗成大半個鐘先出嚟。出到嚟,見佢著住條深色連身睡裙,條裙唔透,不過質料好貼身,仲要有少少束腰,加上女女喺屋企一向唔戴bra, 所以個胸連埋乳頭嘅形狀可以話一覽無遺。

另外雖然條裙唔算短,但因為女女成5呎8兼有40吋無敵長腿,條裙著喺佢度只係到佢大髀一半,視覺效果同樣一流。

...
我同ex就倒轉
通常佢一夠濕我又夠硬果陣 佢都叫我拿拿聲插入來 盡快入主題

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆