上一頁下一頁
發新話題

[其他] 主隊不勝無歸~

收藏  |  訂閱
63  2.3k

引用:
原帖由 mckjacky 於 2006-9-12 12:01 AM 發表
國寶兄d貼士同分釋一向都幾好,還掂都係買
我落左條fly半一,
一係齊齊.......,一係大家happy下,thx^^
多謝閣下捧場~;););)
可惜今次國寶估錯左~:022::011::022:

引用:
原帖由 mckjacky 於 2006-9-12 12:06 AM 發表
國寶兄,我想問下你點睇今晚曼城呢?
唔好意思琴晚早訓左~:009::009::009:

引用:
原帖由 bbqboy 於 2006-9-12 05:42 AM 發表
支持下國寶兄發帖先,放工太累冇上網,
睇唔到國寶兄比料,雖然輸左,但係都支持你分析~
係呀琴晚估錯左~:007::007::007:
累左班捧場巴打真係唔好意思呀~:022::022::022:
anyway多謝閣下ge支持~;););)

哈哈...唔緊要啦~賭波梗有輸贏!!
幸運地補番條  星期三  客~

引用:
原帖由 billykam2002 於 2006-9-12 08:31 AM 發表
哈哈...唔緊要啦~賭波梗有輸贏!!
幸運地補番條  星期三  客~
多謝閣下ge體諒~:007::007::007:

哈哈...今晚  加拉塔沙雷vs波爾多   +     奧林比亞 vs 華倫
國寶點睇哇?!有咩意見
我就覺得  加拉 贏+ 和

引用:
原帖由 billykam2002 於 2006-9-12 09:02 AM 發表
哈哈...今晚  加拉塔沙雷vs波爾多   +     奧林比亞 vs 華倫
國寶點睇哇?!有咩意見
我就覺得  加拉 贏+ 和
國寶睇左閣下ge分析啦~(扮西晒野兄ge post) ;););)
分析得唔錯吖~
但國寶就未認真去睇盤同研究~:022::022::022:
夜d會清晰d~
唔好意思暫時回答唔到閣下問題忝,多多見諒~

:010::010:打和gei....輸左...

引用:
原帖由 chesterchan 於 2006-9-12 11:24 AM 發表
:010::010:打和gei....輸左...
sorry呀~唔好意思~:022::011::022:

引用:
原帖由 國寶 於 2006-9-12 08:56 AM 發表

多謝閣下ge體諒~:007::007::007:
我都系照自己分析者。。。。你联络方法系咩,大家得闲交流下。。我都有体开呢D分析

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆