上一頁下一頁
發新話題

新一季”銀行馬”

收藏  |  訂閱
67  4.0k

引用:
原帖由 badbidbad 於 2007-7-12 08:44 PM 發表

3班頂2班尾貨,唔好睇咁高.:026:
哈....3班頂2班尾,巳經睇得夠高了...:023:

勇士有三至四Win喺手:071:

引用:
原帖由 beanman 於 2007-7-12 09:28 PM 發表
勇士有三至四Win喺手:071:
問題係會去到幾多分先會遇上阻力呢?:041:
又有無邊隻質新馬可以同佢有得鬥呢?:023:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-7-12 09:37 PM 發表

問題係會去到幾多分先會遇上阻力呢?:041:
又有無邊隻質新馬可以同佢有得鬥呢?:023:  
呢隻馬一出即勝嗰場一千米姿態好似"蓮華生輝"初出時, 一般蔡厩馬好少一出咁勁, 而且熱到十幾蚊都食, 呢隻馬一定超幾班:071: , 如估計無錯既話應係頂班短途精英新貴, 過百分既好馬, 換言之仲有三、四十分喺手:036:

完全同意,我估"wai tat"都唔知隻馬原來咁利害!我估1200-1400係3強玩晒,果3強咪係無敵神駒,蓮華生輝&勇士囉 :071:

引用:
原帖由 beanman 於 2007-7-12 09:52 PM 發表

呢隻馬一出即勝嗰場一千米姿態好似"蓮華生輝"初出時, 一般蔡厩馬好少一出咁勁, 而且熱到十幾蚊都食, 呢隻馬一定超幾班:071: , 如估計無錯既話應係頂班短途精英新貴, 過百分既好馬, 換言之仲有三、四 ...
咁既係可能下季尾既短途平磅賽,佢都有得同"蓮華"..."無敵"一齊跑.....:023: :036:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-7-12 10:28 PM 發表

咁既係可能下季尾既短途平磅賽,佢都有得同"蓮華"..."無敵"一齊跑.....:023: :036:
我愛駒"紙醉金迷"都吾差,不過一隻用得咁盡(評分差吾多盡)嘅馬,來季都吾知有會有什麼表現:043:

"紙醉金迷"我仲唸住佢上季會係另一隻"及時而出"點知.......有d失望!唔係咁高.:026:

大家又覺得隻"健康知友"點睇,好似好高質&好有"HEART"喎!:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆