上一頁下一頁
發新話題

[其他] 發達仔贏錢秘笈 (*-*) \/

收藏  |  訂閱
157  9.0k

昨天全輸,唔知今天半場會唔和:071:

引用:
原帖由 摸人個西 於 2008-7-29 04:48 PM 發表
昨天全輸,唔知今天半場會唔和:071:
賭錢一定有黑仔期, 連輸六七場都習慣.
所以依家唔敢買過關, 黑起上黎連輸一個星期都唔出奇, 咁輸法就元氣大傷.
啲運返黎都無錢買.

我星期六晚至出現黑仔期, 六場輸五場, 好在星期日又彈返起.
所以我戶口用廿注做保險, 若果廿場都中唔到三四場, 都應該休息一輪唔好再賭.

7/26/08阿士東維拉 對 奧丹斯入球大輸
7/26/08波琴 對 華倫西亞入球大輸

7/26/08史浩克04 對 比錫達斯入球大贏
7/26/08富明尼斯 對 高士路讓球主輸
7/26/08伊帕汀加 對 國際體育會入球大輸
7/26/08紐迪高 對 哥列迪巴主輸

7/27/08新潟天鵝 對 札幌岡薩多主贏
7/27/08大宮松鼠 對 清水心跳讓球客走
7/27/08FC 橫濱 對 廣島三箭客贏
7/27/08鹿島鹿角 對 浦和紅鑽入球大輸
7/27/08湘南比馬 對 熊本羅亞素入球單贏
7/27/08佐加頓斯 對 希爾星堡讓球客贏
7/27/08馬模 對 卡爾馬入球大贏

7/27/08波杜基林特 對 利恩主贏
7/27/08戈亞斯 對 利斯菲體育會入球大贏

今晚再出四場, 唔信黑仔成咁.

車仔 半場w 1.22
韋根 w2.1
白蘭恩 入球大 1.68
保頓 w1.85

原因睇p.1 #3

引用:
原帖由 發達仔 於 2008-7-28 06:11 PM 發表
今日賽事:

星期一1 馬來西亞 對 車路士
車仔近幾場熱身賽都零失球大炒對手, 今場作客星洲熱帶, 瓣瓣賠率都熱到爆, 一於博車仔半場攪掂對手, 熱爆天氣氣力用得快, 下半場隨時換晒班後備出場, 上半場1.22W 去 ...
白蘭恩:092: 以細波多啲 又好分,2倍幾

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2008-7-29 06:35 PM 發表

白蘭恩:092: 以細波多啲 又好分,2倍幾  
c hing梗係收到料, 尋晚入球大回到好利害, 由1.68回到一點七幾.
賭仔心理鍾意叫糊, 所以鍾意買大, 通常都係"大"落飛.
呢場"大"回飛, 肯定有"料"先至夠膽咁做.:025:
可惜尋晚約左女, 自己一早落左注, 無得返轉頭:029: .
紅顏禍水:046: , 真係要砌多佢幾鑊順返.:096:

保頓場波點攪:046:
快手回水再賭過la

尋晚贏得半注, 呢兩日仲輸緊三注半.
今晚廿一場, 我爛賭鬼又有排賭, 成晚唔駛訓.

爛賭鬼早場落注, 早場日乙好難攪.
兩隊榜尾鬥, 主隊炒唔起, 客隊無力贏.
決定分兩瓣半注玩.

FC愛媛 和 3.2 $250
FC愛媛 讓球和 3.7 $250

有無同路?

引用:
原帖由 發達仔 於 2008-7-30 04:00 PM 發表
爛賭鬼早場落注, 早場日乙好難攪.
兩隊榜尾鬥, 主隊炒唔起, 客隊
決定分兩瓣半注玩.

FC愛媛 和 3.2 $250
FC愛媛 讓球和 3.7 $250

有無同路?
***P.S*** --- 只係個人意見...咁賭...我相信輸多過win....左手同右手賭..win 就得 400  輸就輸500 ...咁樣賭....祝..長 win

支持:023: :023:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆