上一頁下一頁
發新話題

矮佬之道 0430 R8 同個夢想, 城中話題, 環保戰士, 奇勇

收藏  |  訂閱
124  10.7k

引用:
原帖由 7fai 於 2014-4-30 11:53 AM 發表 查看引用來源
唔單止係青春得意,孖寶頭關搭高山威龍全線大跌,1明珠一號, 7精彩時機, 9森淼獵鷹,對比昨天下午6點,跌左超過七成。
無需理會高山啲飛, 照我睇非常唔勁, 係假飛及戥飛, 高山必死. 全夜出匹馬完成無誠意. 利是唔洗死, 佢死.

咁沈應該頭場會縮?

引用:
原帖由 韋雷拉 於 2014-4-30 02:50 PM 發表 查看引用來源
咁沈應該頭場會縮?

第二場就唔會, 第一場多數會.

引用:
原帖由 矮佬 於 2014-4-30 03:00 PM 發表 查看引用來源

第二場就唔會, 第一場多數會.
利是來退出 變左高山 穩佔仲穩唔穩陣

引用:
原帖由 Rajor 於 2014-4-30 04:03 PM 發表 查看引用來源

利是來退出 變左高山 穩佔仲穩唔穩陣
亞拉與亞苗穩陣對象. 啲飛咁重自然是真飛. 底出馬只有一匹得意是頭馬. 自從中國好加盟後都已經有匹搖錢樹比黎操, 是否當黎榮係搖錢樹就唔知, 大家好自為之.

我發覺梁粉班幕後全部是賭友, 不是上市公司老細或是大富豪, 所以梁粉啲馬大部份好少成大熱門或次熱門, 專攻冷門, 好少轉倉, 非常團結, 只有一匹隻轉倉馬就是威仔皇.

引用:
原帖由 矮佬 於 2014-4-30 04:56 PM 發表 查看引用來源亞拉與亞苗穩陣對象. 啲飛咁重自然是真飛. 底出馬只有一匹得意是頭馬. 自從中國好加盟後都已經有匹搖錢樹比黎操, 是否當黎榮係搖錢樹就唔知, 大家好自為之.我發覺梁粉班幕後全部是賭友, 不是上市公司老 ...
梁粉係咪姐係笑口誓誓?:071:

引用:
原帖由 韋雷拉 於 2014-4-30 05:09 PM 發表 查看引用來源
梁粉係咪姐係笑口誓誓?:071:

唔係, 係榮休梁. 不過講開笑口誓誓真係得眾人喜歡, 只有騎功好才可以在馬冧中控制得宜, 有幾時佢騎啲馬放頭跑, 喜搏位後上贏馬. 高手與低手是有分別.

城堡 獨贏孖寶飛 唔似樣

小弟是晚心水。希望伯伯挈手挑2,3 場小弟過关用,謝。話說小弟每次過關總斷… 周日賽事10場中5場,當中2場全中,每場各3隻,挑最有信心的2, 3場過关,可惜偏偏全斷,全日只收幾百,當然$10注啫…

第一場: 穩佔先機, 馬風雲, 喜遇知已, 天狼星
第二場: 利是來,勝利大將,高山威龍
第三場: 心甜意合, 駟馬難追, 金𥖁五国
第四場: 馬利多, 馬主光輝, 開心飲勝
第五場: 信眼光, 按一按, 盤滿鉢滿
第六場: 方程式,魅力小子, 惜福

hihi

新手一問 你個d4隻係買單t呀定買位置q唔該

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆