上一頁下一頁
發新話題

想問大家,sp or sl系點樣相識開始架

收藏  |  訂閱
65  5.4k

引用:
原帖由 ROSEKK 於 2020-9-9 15:43 發表 查看引用來源
我覺得大家配合先好玩
我知道..
只係調查一下接唔接受吞精呢樣o野同飲食習慣嗜好會唔會有關啫
我好好學o架

回覆 51# 蛇貴妃 的帖子

我認為食肉和重口味食物,出來既精會濃味啲,相反食素的食物,出來的精味冇咁重

引用:
原帖由 ROSEKK 於 2020-9-10 12:46 發表 查看引用來源
我認為食肉和重口味食物,出來既精會濃味啲,相反食素的食物,出來的精味冇咁重
其實我係講緊女方囉
接唔接受到精液味道同平時食開o既o野有幾濃味或者中意口味o既關係咋
男方果邊有聽過, 叫做 you are what you eat

回覆 53# 蛇貴妃 的帖子

師姐對於吞精話題咁有興趣既😂😂

引用:
原帖由 ROSEKK 於 2020-9-10 14:39 發表 查看引用來源
師姐對於吞精話題咁有興趣既😂😂
本宮都好多o野都有興趣o架啦

講真,有無試過妳吞完條仔跟住同妳打車輪
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-11 07:49 發表 查看引用來源

本宮都好多o野都有興趣o架啦

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-11 09:00 發表 查看引用來源
講真,有無試過妳吞完條仔跟住同妳打車輪

宜家呢個無, 上一個好似都無

回覆 55# 蛇貴妃 的帖子

咁你仲有對咩有興趣?師姐你對於愛情點睇?一夫一妻制還是可以各有各玩?見師姐思想好開放所以問下

回覆 57# 蛇貴妃 的帖子

我試過,好嘔心🤭🤭🤭

引用:
原帖由 ROSEKK 於 2020-9-11 14:35 發表 查看引用來源
咁你仲有對咩有興趣?師姐你對於愛情點睇?一夫一妻制還是可以各有各玩?見師姐思想好開放所以問下
呢個topic又可以寫論文o架啦
簡單o黎講我梗係撐一夫一妻, 同sp斬纜不外乎都係咁o既原因啫
我中意服侍人, 更中意服侍我中意o既人, 對sm咁著迷都係因為同一個原因
佢中意虐, 我中意受佢虐, 佢high, 我點痛都得,
同sp 玩法雖然都好類似但內心硬係爭咁d 野囉

仲對咩有興趣, 愛人有興趣o既o野我會嘗試去對佢有興趣囉
即係男人之間o既話題, 喜好, 除o左佢玩車o既o野我真係聽唔明
其他比如歷史天文地理, 某d 漫畫 (比如你個icon 係守護十二宮入面第一宮o既白羊座係咪? )
佢好似有個小朋友徒弟o既
早排捉到佢手機上玩呢個game, 話細個果陣個個禮拜六晚都會睇, 好懷念...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆