上一頁下一頁
發新話題

突然有感而發,可以幫幫我嗎?

收藏  |  訂閱
170  18.6k

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-8-24 01:42 發表 查看引用來源
我好新架😂
你188就新🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-8-24 01:42 發表 查看引用來源
係咪人妻嗰個?
係呀, 叫咩marble, 我唔記得全名, 週不時post d 大膽相既, 但其實都係同一個camgirl o既相

引用:
原帖由 Peterwong_1234 於 2020-8-24 01:26 發表 查看引用來源

唔係不嬲都人妻黎架喇咩? 當時好似係準人妻黎架喇喎
下....係咩.....當年話佢去外國working hoilday 喎...咁快嘅.....仲有個惡女b水... 仲有一個voilx_紫  個名咁上下...好似係奴....

引用:
原帖由 巡此王 於 2020-8-24 01:43 發表 查看引用來源
你188就新🤣🤣🤣🤣
你都N 年

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-8-24 01:04 發表 查看引用來源
......上年xmas 上過到而家喎....
我有入過黎 但係唔記得轉左

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-8-24 02:25 發表 查看引用來源
下....係咩.....當年話佢去外國working hoilday 喎...咁快嘅.....仲有個惡女b水... 仲有一個voilx_紫  個名咁上下...好似係奴....
dada 我印象中當時佢好似已經有個固定bf, 淨遁得佢係半夜出post 既, 因為外國時間
惡女b 水都有一排好多post, 但我已唔記得d 內容係邊個打邊個

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2020-8-23 23:26 發表 查看引用來源
排名不分先後,只係想大家懷念一下香討引版既日子

1.失常少女。 2.惋晴。3.格xx人。4. 卓盈。5. 6.路經此地女。7. sexdevil.  8.我係lok.
9.jenny 10.提拉咪蘇女 ...
我都算係香討老鬼!因為我係可以話係引人入性吹水區第一代成員,果陣未有吹水區我地成班係某會員D post度吹到爆曬,之後就產生左吹水區出嚟!

我係呢度既路人甲, 好耐以前上141, 當時有個group一大班人, 會成日出黎飲茶食飯, 每年仲會擺幾圍團年......
不過我有樣野唔明, 呢度明明有情色文學區, 點解作故仔既唔去果度出post呢? 為左刷存在感? 比人覺得自己好威? 定係其實只係故事太唔真實, 所以比人以為係作既呢?

引用:
原帖由 Peterwong_1234 於 2020-8-24 01:44 發表 查看引用來源

係呀, 叫咩marble, 我唔記得全名, 週不時post d 大膽相既, 但其實都係同一個camgirl o既相
其實有好多假得唻好笑,但又寫得幾好睇😆

引用:
原帖由 devil_popo 於 2020-8-24 07:32 發表 查看引用來源
我都算係香討老鬼!因為我係可以話係引人入性吹水區第一代成員,果陣未有吹水區我地成班係某會員D post度吹到爆曬,之後就產生左吹水區出嚟!
個吹水區仲好似開左500幾集

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆