上一頁下一頁
發新話題

如何令男人凸然獸性大發呢??

收藏  |  訂閱
61  5.6k

引用:
原帖由 katieW 於 2021-5-6 09:31 發表 查看引用來源

別說我!
妳好久沒有分享了 這種話題應該是妳專長吧 快快言歸正傳
其實你自己咪講過囉: 氣氛
唔好睇少呢樣o野, 唔好以為男人真係24小時 standby 隨時話搞就搞得
佢地都需要氣氛同情調o既, 只係呢兩樣o野o既定義同我地可能有d 出入
你果個咩紀念日果套亦係一個好辦法, 即係表現出自己作為女人貼心同順從佢o既一面

另外再加四個字, 叫做欲拒還迎

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-6 13:15 發表 查看引用來源

其實你自己咪講過囉: 氣氛
唔好睇少呢樣o野, 唔好以為男人真係24小時 standby 隨時話搞就搞得
佢地都需要氣氛同情調o既, 只係呢兩樣o野o既定義同我地可能有d 出入
你果個咩紀念日果套亦係一個好辦法, 即係表現出 ...
"欲拒還迎" 之後呢?
妳是已經說完還是不小心按下了發表回覆

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-6 12:35 發表 查看引用來源

冇錯係, 但呢個case係另一隻雌性動物屌我囉
就係你樓上果位jennie姐
郁d 就話我蝦9 佢
哈哈....佢揾假鳩屌你

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-6 16:52 發表 查看引用來源
哈哈....佢揾假鳩屌你
佢夠膽屌我夠膽受 😎

引用:
原帖由 katieW 於 2021-5-6 14:49 發表 查看引用來源

"欲拒還迎" 之後呢?
妳是已經說完還是不小心按下了發表回覆
哎呀 !
聽日補返 😜

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-5-3 13:57 發表 查看引用來源
點先可以令男人主動去講淫語...??或者佢問我答咁呢...??
餓佢一排,小小引誘,再比d 視覺上刺激佢,能令男人獸性大發

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-5-16 00:29 發表 查看引用來源

餓佢一排,小小引誘,再比d 視覺上刺激佢,能令男人獸性大發
你點會餓到佢呀…出街大把嘢食啦😅😜

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-16 08:44 發表 查看引用來源
你點會餓到佢呀…出街大把嘢食啦😅😜
餓兩餓就出街亂咁速食,呢啲男人,唔要也罷

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-5-17 23:18 發表 查看引用來源

哈哈~90%男人都有這個想法😅🤭
咁…你都系揾女人好啲,不過現代女性也是一樣🤪🤪

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-5-17 23:18 發表 查看引用來源

餓咗人哋幾餐先畀人哋食一餐,咁有想唔獸性大發都幾難 ,恐怕連強姦都冇來得咁兇猛 。好可能你本身想食一餐超級豐富嘅性誕大餐。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆