上一頁下一頁
發新話題

有冇試過口爆完再插

收藏  |  訂閱
131  34.0k

仲有一樣,扑嘢時女人爽緊會叫床,淫叫。男人屌緊時好舒服都唔會點出聲。但呢射精後立即狂搓龜頭,男人忍到唔縮,但一定忍唔到唔叫出黎。
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-3 13:12 發表 查看引用來源

某一兩位人士話過, 女人好順從咁忍住痛楚接受男人俾佢o既折磨, 果個moment 非常性感
咁我都覺得俾人打機機/ 口爆/ 同人搞o野到射o左精之後可以忍受到你地講果種酸軟麻痺, 即係唔會即刻依嘩鬼叫推開人
...

5秒意思係射完精5秒前就要行動,5秒只係一個約數,6秒7秒都得,唔好拖咁耐先搓咁解啫,射完精立即猜捽龜頭,就會持續敏感,至射出水。但未出水前不要停。
引用:
原帖由 moliu1 於 2021-9-3 12:12 發表 查看引用來源

用自己手係咪都係得5秒?

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-9-5 08:41 發表 查看引用來源
5秒意思係射完精5秒前就要行動,5秒只係一個約數,6秒7秒都得,唔好拖咁耐先搓咁解啫,射完精立即猜捽龜頭,就會持續敏感,至射出水。但未出水前不要停。

...
五秒定律一定要射完之後五秒內含 條仔一定頂唔順叫出嚟

引用:
原帖由 保持現在 於 2021-9-5 16:30 發表 查看引用來源

五秒定律一定要射完之後五秒內含 條仔一定頂唔順叫出嚟
射完再含,唔係個個受到,佢又痺又酸

引用:
原帖由 kensen 於 2021-9-3 12:50 發表 查看引用來源
師兄真係好彩,有個咁好的老婆
都係架 老婆係一個肯試新嘅人
玩具 同後花園 咩都玩得

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-9-5 20:19 發表 查看引用來源
五秒定律冇一個男人會忍到 除非佢唔得

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-9-5 20:19 發表 查看引用來源
就係要個種感覺
同埋個女人要好愛你先做到
因為中岀完條撚又鳩精又有埋佢啲閪水
仲要插到小小起泡
要放在入口啜乾淨唔係咁易

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-9-5 08:41 發表 查看引用來源

...
睇黎係至高境界

引用:
原帖由 hihi101 於 2021-9-6 10:56 發表 查看引用來源
就係要個種感覺
同埋個女人要好愛你先做到
因為中岀完條撚又鳩精又有埋佢啲閪水
仲要插到小小起泡
要放在入口啜乾淨唔係咁易

又講返果個問題囉
女人可以啜到自己d 水, 男人就好唔願意食到自己d 精
因為難食? 因為唔好意思?

講笑啫, 其實我明....
我中意俾人奶腳趾, 但絕對唔會奶自己對腳, 我諗係一樣心態卦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-6 12:36 發表 查看引用來源

又講返果個問題囉
女人可以啜到自己d 水, 男人就好唔願意食到自己d 精
因為難食? 因為唔好意思?

講笑啫, 其實我明....
我中意俾人奶腳趾, 但絕對唔會奶自己對腳, 我諗係一樣心態卦 ...
呢d喜好睇人嘅啫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆