上一頁下一頁
發新話題

死魚 真係好冇癮

收藏  |  訂閱
98  18.3k

怕醜唔奇,但樓主前戲足夠,怕醜唔可能唔濕,身理反應係反應到出黎。
唔明同佢溝通下有乜問題,現今嘅人開句口好難咩?用關心關懷嘅口脗都有問題?叫樓主開房扑嘢都夠膽,反而問佢性事上嘅嘢佢就會難為情?若話佢會尷尬,主動叫人開房就唔尷尬?
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-11 12:48 發表 查看引用來源
我覺得條女似係怕醜居多啫... 主動搵得你開房, 唔想做就假o既 綜合樓主形容佢o既反應, 我覺得係一種唔敢俾人見到自己性興奮時o既表情反應, 覺得難為情卦
如果係咁o既話就無謂同佢講啦, 講起呢d 話題人地更加尷尬更 ...

引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-3-11 13:34 發表 查看引用來源
怕醜唔奇,但樓主前戲足夠,怕醜唔可能唔濕,身理反應係反應到出黎。
唔明同佢溝通下有乜問題,現今嘅人開句口好難咩?用關心關懷嘅口脗都有問題?叫樓主開房扑嘢都夠膽,反而問佢性事上嘅嘢佢就會難為情?若話佢會尷尬,主動叫人開房 ...
咁我估人地感覺係一定有o既, 只係唔想俾人見到自己個姣樣, 扮鎮定卦

不過好老實講, 其實d post 我係未睇晒 只係碌到第一頁中間左右,
佢忽然話人同佢做愛係另有目的, 覺得佢諗多o左啫
因為如果我係當事人, 想用自己身體o黎同人交易某d 其他o野, 我唔會咁o既反應囉
既然係有目的, 我扮都會扮到有咁姣得咁姣, 含吹奶啜咩都做齊, 對方先會覺得物有所值,
然後我先有可能達到我想要o既目的

妳啱,若有目的去留住一個人,係要令佢high,唔係做條死魚。
樓主話覺得佢有目的,我地旁人根本唔可能憑樓主三言兩語知道來龍去脈。樓主覺得有目的,可能當中佢知道啲嘢!
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-11 14:00 發表 查看引用來源

咁我估人地感覺係一定有o既, 只係唔想俾人見到自己個姣樣, 扮鎮定卦

不過好老實講, 其實d post 我係未睇晒 只係碌到第一頁中間左右,
因為如果我係當事人,  ...

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-11 14:00 發表 查看引用來源

因為如果我係當事人,  ...
你都冇由頭到尾睇曬 所以咪唔清楚囉😜

引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-3-11 14:12 發表 查看引用來源
妳啱,若有目的去留住一個人,係要令佢high,唔係做條死魚。
樓主話覺得佢有目的,我地旁人根本唔可能憑樓主三言兩語知道來龍去脈。樓主覺得有目的,可能當中佢知道啲嘢!

...
1. 剛認識三個月 女仔就主動提去開房會唔會有啲唐突
2. 就算有性需要 只係過咗幾日之後約會又提出留我過夜去開房 我覺得有啲反常
3. 如果真心鍾意一個人 想對方開心舒服 一定會 用身體同行動令對方滿足
4. 分手之後都有再拍拖 我同女友打車輪輕輕摸下佢下面佢已經濕曬

因為有對比 所以之前個ex嘅行為 令我覺得佢同我做唔係因為有性慾想做 而係有另外嘅目的而做

得1點就最可疑,女仔,尤其香港女仔,幾想扑嘢都唔會主動向男人提出去開房,當然有少數例外。
第2點又係奇怪,你都覺得佢其實唔enjoy,但又約你咁密去開房,所以當中一定有啲嘢。

所以我自己餘見,就係你可以扑完後誘導佢講出啲原因,呢個係是最直接方法。我會問佢頭先搞得妳high唔high(當然你知佢乾塘又點會high)其實係試探佢點答,再食住上去問佢。
引用:
原帖由 boy636281 於 2022-3-11 18:56 發表 查看引用來源

1. 剛認識三個月 女仔就主動提去開房會唔會有啲唐突
2. 就算有性需要 只係過咗幾日之後約會又提出留我過夜去開房 我覺得有啲反常
3. 如果真心鍾意一個人 想對方開心舒服 一定會 用身體同行動令對方滿足
4. 分手之後 ...

引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-3-11 20:12 發表 查看引用來源
得1點就最可疑,女仔,尤其香港女仔,幾想扑嘢都唔會主動向男人提出去開房,當然有少數例外。
第2點又係奇怪,你都覺得佢其實唔enjoy,但又約你咁密去開房,所以當中一定有啲嘢。

所以我自己餘見,就係你可以扑完後誘導佢講出啲原因 ...
女仔主動要求做愛我覺得兩個人起碼認識咗有一段時間先至會有咁嘅要求又或者老夫老妻 但係我地已經分咗手 所以呢個係唔會有答案 再加上大家係第一次做 佢就要求唔戴套 最後我都堅持要帶套 個人猜測 佢係想奉子成婚!🙄

回覆 12# boy636281 的帖子

唔用套真係有d奇怪,佢幾歲左右?

好有可疑,你要小心。
引用:
原帖由 boy636281 於 2022-3-11 20:38 發表 查看引用來源

女仔主動要求做愛我覺得兩個人起碼認識咗有一段時間先至會有咁嘅要求又或者老夫老妻 但係我地已經分咗手 所以呢個係唔會有答案 再加上大家係第一次做 佢就要求唔戴套 最後我都堅持要帶套 個人猜測 佢係想奉子成婚! ...

引用:
原帖由 boy636281 於 2022-3-11 20:38 發表 查看引用來源

女仔主動要求做愛我覺得兩個人起碼認識咗有一段時間先至會有咁嘅要求又或者老夫老妻 但係我地已經分咗手 所以呢個係唔會有答案 再加上大家係第一次做 佢就要求唔戴套 最後我都堅持要帶套 個人猜測 佢係想奉子成婚! ...
呢樣最有可疑,但係有可能

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆