上一頁下一頁
發新話題

人妻個人妻

收藏  |  訂閱
104  64.7k

引用:
原帖由 691108 於 2023-8-27 21:00 發表 查看引用來源

遲些再post文,享受下先
呢度邊度?掛咗個bra喺度?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-8-27 21:03 發表 查看引用來源
呢度邊度?掛咗個bra喺度?😉
昨晚又一城附近食,慶起係附近對戰.

引用:
原帖由 691108 於 2023-8-28 08:34 發表 查看引用來源

昨晚又一城附近食,慶起係附近對戰.
另一個人妻?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-8-28 08:36 發表 查看引用來源
另一個人妻?😉
咁早呀師兄,對,這個唔會說住.

人妻個人妻5

中指慢慢伸出伸入,佢既淫水越來越多.我問今日全日在外,我成身臭汗味,不如一齊沖涼好嗎.阿C說好呀,但你唔臭喎.

我地一齊除晒衫褲,拖住佢慢慢行向企缸位置,行過床邊,佢話冷氣機風有d大,我先關一陣,怕沖完涼後易吹親.我就從後攬實佢黎行,雙手渣住佢對波黎行,條腸仔已經想扯想扯貼住佢股隙,行到入企缸,只要我踎低小小碌野已扯到可以自住頂佢陰唇,未開花灑,個龜頭越掂越大,係佢滲出愛液陰唇門口一直磨擦,再輕撞,阿C high到又伸脷出黎,我立即用脷補上.

之後終於開花灑,大家一齊沖涼,也互相擦背,又互錫一陣,佢也主動吱左沐浴露洗我心口至碌野既毛毛,仲雙手為我碌野輕搓,仲單手由慢至快上上落落,另一隻手已輕兜我兩夥蛋蛋來搓.我也為佢膊頭落沐浴露用力按下,再慢慢順落波邊至乳頭打泡.撫摸一會,一齊抹乾行出去床邊.因佢無濕到頭髮,我斟左杯啤酒佢飲,我便吹頭先.

引用:
原帖由 691108 於 2023-8-28 08:44 發表 查看引用來源

咁早呀師兄,對,這個唔會說住.
返8點呀!😂
咁逐個來啦,講會C先啦!😉

引用:
原帖由 691108 於 2023-8-28 08:45 發表 查看引用來源
中指慢慢伸出伸入,佢既淫水越來越多.我問今日全日在外,我成身臭汗味,不如一齊沖涼好嗎.阿C說好呀,但你唔臭喎.

我地一齊除晒衫褲,拖住佢慢慢行向企缸位置,行過床邊,佢話冷氣機風有d大,我先關一陣,怕沖完涼後易吹親. ...
咁有情趣,C好似幾冧喎!師兄又細心,識得慢慢嘆,C肯定好滿意啦!😉

支持,師兄好正 等緊你更新

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-8-28 08:50 發表 查看引用來源
咁有情趣,C好似幾冧喎!師兄又細心,識得慢慢嘆,C肯定好滿意啦!😉
我覺得如果大家都high都舒服,是一件公平樂事

引用:
原帖由 ppt2016 於 2023-8-28 17:52 發表 查看引用來源
支持,師兄好正 等緊你更新
謝謝師兄支持

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆