上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
720  18.1k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-15 15:25 發表 查看引用來源

乜唔係小籠包放入口又拎返出o黎, 吞吞吐吐咁, 不時伸條脷係咁舔, 前後左右舔, 反轉佢舔,
又再吞吞吐吐同時慢慢加速, 啜住個包突起果個位吸晒入面d 汁, o係個口入面浪一陣先,
跟住笑淫淫顎高頭等d 汁液好慢好慢咁 ...
我好認真咁分享食小籠包方法㗎
蛇蛇C姐形容點食嘅⋯應該係另一種小籠包😂

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-15 15:44 發表 查看引用來源

用隻匙羹兜住嚟食,果然係食得其法!

每一個步驟都完全make sense。好,我以後照辦煮碗!

除咗step 1,全部都令人聯想到...一種令男人好享受嘅行為。 ...
食小籠包真係好享受㗎!
呢個係我嘅食法,我唔會一口咁咬

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-15 16:06 發表 查看引用來源

我好認真咁分享食小籠包方法㗎
蛇蛇C姐形容點食嘅⋯應該係另一種小籠包😂
如果我話,係第一次接觸到小籠包果陣唔識食,一啖咬落去之後俾中間D湯辣到仆街所以學精咗,先用條脷舔到佢凍D至食
咁樣講你會唔會相信我😁

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-15 16:05 發表 查看引用來源

玩到咁大要食埋舊薑,仲要唔比飲水🥵
咁之前同佢搞嘢,完事之後個套入面D嘢夠倒埋入口反轉個套啜到乾乾淨淨啦 😋
況且薑都係食物,唔得咁浪費😁

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-15 20:26 發表 查看引用來源

如果我話,係第一次接觸到小籠包果陣唔識食,一啖咬落去之後俾中間D湯辣到仆街所以學精咗,先用條脷舔到佢凍D至食
咁樣講你會唔會相信我😁
相信😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-7-15 20:30 發表 查看引用來源

咁之前同佢搞嘢,完事之後個套入面D嘢夠倒埋入口反轉個套啜到乾乾淨淨啦 😋
況且薑都係食物,唔得咁浪費😁
我估食完舊薑個胃火燒咁🔥

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-7-16 00:35 發表 查看引用來源

我估食完舊薑個胃火燒咁🔥
咁講之前空口食薑蓉果陣應該早就燒爛晒
不過值得, 真係會食上癮

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-7-15 15:36 發表 查看引用來源

確係又會冇癮嘅...
我信蛇媽湯包嘅,但湯底可能要濃返些少。
加多啲肉囉!條友被你薰陶到咁重口味。
關我L 事! 想當年同鬼妹仔一齊果兩年我返工pack 三文治o架咋! 番茄青瓜芝士火腿水煮蛋果d
廚房連生抽都冇支莫講話雞粉, 一支橄欖油幾樽herbs salt & pepper 係咁多
係後來大王多o左上o黎先搞到成個貨倉咁! 總之係佢帶壞我o既

師姐師兄們連食物都研究到咁耍家, 真係食色性也.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-7-17 08:42 發表 查看引用來源
師姐師兄們連食物都研究到咁耍家, 真係食色性也.
唔係話乜o野, 不過每日辛苦賺錢為o既不外乎都係呢兩樣o野啫
一係食得好d, 二係有一個舒適環境好o既氣氛少d 壓力擔憂o既情況下投入做愛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆