上一頁下一頁
發新話題

西記

收藏  |  訂閱
1.8k  377.2k

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2018-7-26 10:41 AM 發表 查看引用來源
有D西施就係睇準我地男人會細佬控制大佬
一野坐落黎或者訓係到禁住你PP入隧道
搏你唔Say no收多你1條魚
就算你嗌左停, 埋單佢都係想R多你1條魚, 彩佢都傻:smile_44:
"要即刻嗌唔好 仲要大聲叫救命!"

上次二寶都聊我啦, 不過佢一來功夫唔得
二來仲要係兜口兜面問我用唔用
大佬完勝細佬:smile_34: ...
有時問都唔問, 一野坐落黎, 等你大細佬一齊諗, 諗完佢都收工. (多謝打賞:smile_30

引用:
原帖由 happyuncle 於 2018-7-27 01:33 PM 發表 查看引用來源
嘩,個個都中出..個個都好危險
唔中岀,点做男人呀.

引用:
原帖由 happyuncle 於 27-7-2018 13:33 發表 查看引用來源
嘩,個個都中出..個個都好危險
廣告佬 Kenny 哥都係咁

引用:
原帖由 dominic882005 於 2018-7-27 01:15 PM 發表 查看引用來源

点解仲1516呢!西施吾会食人,只会吸你啲米青,西記一生人点都要去一次,我話嘅!吾通你糸處南?
同意,點都要見識下,包你大開眼界

打算明早去, 係咪11點前好D?

引用:
原帖由 busofuncle 於 2018-7-27 10:42 PM 發表 查看引用來源
打算明早去, 係咪11點前好D?
總之唔好夜晚去:smile_44:

呢個討論版真係好好睇,好期待師兄們出西記戰後報告,特別好睇。
最近有無分享?

今朝去到西記門口,心如鹿撞,終於鼓起勇氣沖入去,開名搵唔難拎,除褲一摸,已經有水,三指盡出,都搞唔到潮吹,毒龍鑽到入心入肺,派彩問係咪二百,話有特別服務,所以收三百,時間過咗一個字,$288+20,西妖帶我去廁所,燈光一照下,應咗師兄教訓,千奇唔好睇樣。

引用:
原帖由 busofuncle 於 2018-7-28 11:57 AM 發表 查看引用來源
今朝去到西記門口,心如鹿撞,終於鼓起勇氣沖入去,開名搵唔易拎,除褲一摸,已經有水,三指盡出,都搞唔到潮吹,毒龍鑽到入心入肺,派彩問係咪二百,話有特別服務,所以收三百,時間過咗一個字,$388+20,西妖帶我去廁所,燈光一照下,應咗師兄教訓,千奇唔好睇樣。 ...
果然有師兄好野,咁正唔正?最後環中出?

恭喜師兄 突破 心理關口

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆