上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-5 12:55 PM 發表 查看引用來源
自從星期日叉佬單野之後我同老婆日夜做不停,今日瞓醒覺回覆呢到師兄關於老婆俾個叉佬摸西之後細佬又硬起來。伸手向老婆妹妹方向進發,一手攝入短褲入面。直通車直達老婆個西,隔住底褲兩隻手指輕輕力扣住老婆陰唇。。腦入面墮入咗星期日叉佬嘅角色,一路幻想住叉佬當時手指喺我老婆個西上面游走嘅感覺。。

由於老婆已經再次剃0西佢啲陰毛。。兩隻手指隔住條稀薄嘅底褲上面摸,感覺係無比嘅平滑,兩片陰唇嘅厚度,凹凸完全 ...
當日如果你不在場,已經、可能,你的角色真的已變了兩個叉仔同阿嫂開波了。
阿嫂有淫底,摸多幾摸已出水,忍不住,已比叉仔輪住食咗先!
個人幻想,師兄唔好介意!

呀嫂真系正到不得了,平時潛開水ge我都要上下水!師兄求彩蛋!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-5 02:00 PM 發表 查看引用來源

已pm你
彩蛋我有冇份啊師兄~~

叉佬份工幾爽,藝術哩家野真係多福利,師兄我可唔可以好似叉燒佬咁有福利
話晒大家都係中國人

我都想要彩蛋. Thanks!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-5 12:55 PM 發表 查看引用來源
自從星期日叉佬單野之後我同老婆日夜做不停,今日瞓醒覺回覆呢到師兄關於老婆俾個叉佬摸西之後細佬又硬起來。伸手向老婆妹妹方向進發,一手攝入短褲入面。直通車直達老婆個西,隔住底褲兩隻手指輕輕力扣住老婆陰唇。。腦入面墮入咗星期日叉佬嘅角色,一路幻想住叉佬當時手指喺我老婆個西上面游走嘅感覺。。

由於老婆已經再次剃0西佢啲陰毛。。兩隻手指隔住條稀薄嘅底褲上面摸,感覺係無比嘅平滑,兩片陰唇嘅厚度,凹凸完全 ...
Support 師兄,真是好正,有個淫底老婆,非常令人羨慕,有都係好學生,求你派彩蛋給我,謝謝

引用:
原帖由 乖乖一一 於 2019-3-6 02:14 AM 發表 查看引用來源

當日如果你不在場,已經、可能,你的角色真的已變了兩個叉仔同阿嫂開波了。
阿嫂有淫底,摸多幾摸已出水,忍不住,已比叉仔輪住食咗先!
個人幻想,師兄唔好介意! ...
唔介意 就係想聽下各大師兄對我老婆嘅幻想

引用:
原帖由 uodial 於 2019-3-6 02:34 AM 發表 查看引用來源
呀嫂真系正到不得了,平時潛開水ge我都要上下水!師兄求彩蛋!
多謝師兄俾面!

引用:
原帖由 044044a06 於 2019-3-6 03:50 AM 發表 查看引用來源
叉佬份工幾爽,藝術哩家野真係多福利,師兄我可唔可以好似叉燒佬咁有福利
話晒大家都係中國人
哈哈 係咁啱得咁Q啫

引用:
原帖由 buffon 於 2019-3-5 06:59 PM 發表 查看引用來源

真心正!如果係我老婆,一定慫恿兩個阿叉...
哈哈 師兄真係咁捨得?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆