上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  892.6k

引用:
原帖由 柒七仔 於 25/6/2021 23:34 發表 查看引用來源
飽哂,要飲多啲茶,哈哈!
多謝師兄
太肥膩😬

剛剛有事行開咗,師兄補返得嗎?

好肥美的鮑魚喎,仲要係好多鮑汁呀,謝謝星師兄分享

又miss咗呀,師兄可唔可以爆多次!😂

係呀係呀坐定定等緊!

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-25 22:16 發表 查看引用來源

嬲咗嘅女人係冇辦法用理性去說服嘅,阿星唔能夠成日見佢,所以佢嬲都好正常😬
原來餵唔飽人,唔怪之得嬲嬲豬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-25 21:12 發表 查看引用來源
幾時出埋Gina新一節故仔夾埋張打開嘅相好呢?聽朝?😬
星爺早晨,等開舖睇Gina😜

各位師兄早晨,阿星早晨,一早就要等你出嘢喇

嘩 ... 師兄們咁早上車,星爺啲故事果然係吸引喎
Morning everyone

真係有師兄擔定櫈仔等第8話~

Gina VIII

Gina望住阿星,然後話:「都年幾啦。食咗藥好啲囉,Cassy 話你醫呢啲好勁,叫我同你講。」阿星明白,阿星嘅催眠治療同身心語言程式技巧冇錯係可以治療情緒問題,但都唔係萬能,而且如果需要用藥物治療,催眠最多只能夠作為輔助性質咁用。Cassy 可能真係太信阿星,覺得阿星咩問題都可以解決,上次應付Erieann 都已經差啲搞死阿星,家下又嚟多個Gina ,阿Cassy,查實你中唔中意阿星嘅呢?俾咁多麻煩嘢阿星搞嘅?阿星同Gina 講:「阿星送你返去先啦,聽日阿星要返工,呢幾晚幫你唔到啦。遲下你得閒過嚟揾阿星幫你催眠執一次好冇?」Gina 聽完即刻笑住點頭,衰妹,笑得咁燦爛。

送阿Gina 返屋企真係好鬼快,二十分鐘已經到,原來你住得咁近阿星屋企。阿星送佢落車,佢硬係好似唔多捨得入屋咁,係咁同阿星吹水,咩打碟呀,啲熟客約佢出街想滾佢上床呀,然後終於講到男朋友三年前著草,壓力由果度開始。阿星一路聽,一路喺度釣魚,阿Gina ,你講完未?就嚟四點啦,阿星同你坐咗喺車喺你屋企門口都有成兩個鐘啦,你係咪應該俾阿星返屋企瞓覺呢?

終於,阿Gina 喺阿星不停喺佢面前捽眼捽到眼都就嚟甩嘅時候話會落車喇,不過都仲要阿星陪佢行過去等佢入埋屋先好走。夜麻麻又真係危嘅,好,送你一程。喺門口都要嚟多個親吻要攬下,阿小姐,阿星未係同你好熟,攬下都還可以,錫就真係咪。最後阿星抵受唔住佢嘅星星眼,蜻蜓點水咁錫咗一啖佢個咀。Gina 個樣真係唔似就嚟40,雖然行為大胆作風豪爽,睇佢都係唔開心。有人講過:幸福嘅人,全部都係一個樣;而不幸嘅人,就有千百萬種不幸嘅樣。阿星喺度諗,係咪要照顧下Gina ,幫佢執執啲情緒問題呢?

終於可以返屋企冲個涼休息下。斟咗杯紅酒,阿星想用15分鐘整理一下呢一刻為止阿星知道Gina 嘅事,寫低佢,萬一真係要做治療就靠呢啲資料幫手。寫寫下部爛舊手機響起,Gina 打電話嚟。「你瞓未呀?」「都未嘅,不過就瞓,有咩事?」「冇呀,睇下你瞓未啫,有嘢俾你睇。」「睇咩?」「你睇完唔準delete 嫁。」「咩嚟嘅先得㗎?」「總之唔準delete 啦!」阿星真係冇咁好氣:「好啦。」「你應承我嫁,早唞!」咁究竟你俾啲咩阿星睇㗎?然後阿星就收到個短訊,一張Gina 嘅自拍,應該係啱啱影嘅,相入面嘅Gina 仍然著住對黑皮長靴,牛仔短裙,揸住個手機對住個鏡影哂佢身上面所有嘅紋身俾阿星睇,下面留言話:靚唔靚?望住Gina 有線條嘅手瓜,34B上面隻蜘蛛紋身同埋佢有馬甲線小腹嘅健美身體,你叫阿星點答你?
(待續)😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆