上一頁下一頁
發新話題

對不起,我愛你 (全文完) + 刺激的巴士旅途 p.37 #546

收藏  |  訂閱
953  68.4k

引用:
原帖由 SA女 於 2010-4-14 11:33 PM 發表 查看引用來源

小公主自己有車架~
屋企人既......唔係我既....

引用:
原帖由 SA女 於 2010-4-14 11:36 PM 發表 查看引用來源

我都有耳水不平衡, 有時暈幾日, 會好想有人陪住自己...
係啊,有時候會無啦啦耳髓不平衡一日。
我話暈,HB唔理唔出聲架,不過都會攬住我既...

引用:
原帖由 little_princess 於 14/4/2010 23:38 發表 查看引用來源

屋企人既......唔係我既....
咁都叫識DRIVE AR~

引用:
原帖由 SA女 於 2010-4-14 11:53 PM 發表 查看引用來源

咁都叫識DRIVE AR~
以前係外國,要自己駕車出入嘛。
HB就係local人,無甘既需要。
可以攬住HB,我覺得坐巴士都好開心舒服

引用:
原帖由 little_princess 於 14/4/2010 23:40 發表 查看引用來源

係啊,有時候會無啦啦耳髓不平衡一日。
我話暈,HB唔理唔出聲架,不過都會攬住我既...
我近呢年反而嚴重左, 係可以暈好多日...
一暈到落唔到床..我就會係張床喊..

引用:
原帖由 SA女 於 2010-4-15 12:06 AM 發表 查看引用來源

我近呢年反而嚴重左, 係可以暈好多日...
一暈到落唔到床..我就會係張床喊..
甘你都好嚴重,保重啊,小心身體
暈的時候食葯會有幫助

我訓喇..good night

引用:
原帖由 SA女 於 2010-4-14 11:03 PM 發表

即係幾高者~
咪好普通的 172 cm law...

引用:
原帖由 SA女 於 2010-4-14 11:36 PM 發表

我都有耳水不平衡, 有時暈幾日, 會好想有人陪住自己...
其實以妳的條件, 找人陪唔難啊...

引用:
原帖由 little_princess 於 15/4/2010 00:08 發表 查看引用來源

甘你都好嚴重,保重啊,小心身體
暈的時候食葯會有幫助

我訓喇..good night
我有食止暈藥ka, 不過冇咩效咁之嘛...要等佢自己康復, 所以先會暈幾日..

引用:
原帖由 antonton 於 15/4/2010 00:11 發表 查看引用來源

咪好普通的 172 cm law...
都叫ok啦, 只係我著唔到高錚鞋o者~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆