上一頁下一頁
發新話題

肥臀妻

收藏  |  訂閱
902  176.2k

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-29 21:43 發表 查看引用來源

過獎了
米又係中女一件
我女人仲中d,中女都有中女玩法

引用:
原帖由 infantry 於 2022-10-29 10:44 發表 查看引用來源
正呀師兄,呀嫂身型一流,冇得彈。我老婆都試過收夜,撘的士時除左底褲同我FaceTime
喺的士度FACE TIME直播除?定一早已經除左?

回覆 612# 樓上吉仔 的帖子

佢坐喺司機位後面嘅,face time嗰時已經除左,仲要佢自己捽住個西同我face time

引用:
原帖由 infantry 於 2022-10-30 08:47 發表 查看引用來源
佢坐喺司機位後面嘅,face time嗰時已經除左,仲要佢自己捽住個西同我face time
嘩!呀嫂一定好濕,d淫水流到坐位都係,呀嫂一返到屋企一定比你屌鑊甘啦

見到咁樣我就梗係衝岀去接佢啦,佢架的士到嗰陣仲比我見到佢移去中間位先比錢,揾緊銀包嗰陣佢係打開對腳,中門大開咁比錢,落車嗰刻佢仲特登拎高條裙叫個司機睇吓佢個西,比佢睇左幾秒先落車,落車後仲同我講佢特登留低條底褲喺車度,我就即刻的佢上車,車去山邊中岀佢😂😂☺️

引用:
原帖由 infantry 於 2022-10-30 12:21 發表 查看引用來源
見到咁樣我就梗係衝岀去接佢啦,佢架的士到嗰陣仲比我見到佢移去中間位先比錢,揾緊銀包嗰陣佢係打開對腳,中門大開咁比錢,落車嗰刻佢仲特登拎高條裙叫個司機睇吓佢個西,比佢睇左幾秒先落車,落車後仲同我講佢特登留低條底褲喺 ...
真係好正,我唸喺的士度個司機已經知佢捽緊妹妹,你仲可以車咁遠去山邊,比我求其搵個carpark或者泊埋一邊就嚟

引用:
原帖由 infantry 於 2022-10-30 12:21 發表 查看引用來源
見到咁樣我就梗係衝岀去接佢啦,佢架的士到嗰陣仲比我見到佢移去中間位先比錢,揾緊銀包嗰陣佢係打開對腳,中門大開咁比錢,落車嗰刻佢仲特登拎高條裙叫個司機睇吓佢個西,比佢睇左幾秒先落車,落車後仲同我講佢特登留低條底褲喺 ...
的士司機Lee 更車就超額完成啦
有西睇!   有under 打J!

回覆 617# issacsac 的帖子

車震嗰時佢仲猛話想比個的士佬屌,我淨係可以睇,不過完事後大家又變返聖人,講過嘅嘢完全冇回事

引用:
原帖由 infantry 於 2022-10-31 12:00 發表 查看引用來源
車震嗰時佢仲猛話想比個的士佬屌,我淨係可以睇,不過完事後大家又變返聖人,講過嘅嘢完全冇回事
咁佢興起都好玩得喎!有冇真係試過比其他人屌?

回覆 619# licklickson 的帖子

試過好多次啦,有佢自己約炮,有時我一齊玩多p,我其中有班friend keep住有屌佢,總之就好多人屌過佢啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆