上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
2.0k  253.9k

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-4 11:36 發表 查看引用來源
疫情三年幾內上188不超过20次,係時候我做回CD row, 呢度又洗版式嘈交,好九烦,的老人家吵架好九幼稚白痴,都快上天堂個頭近,重甘九好火氣,好心及時行樂,小D吵架,刁女才有用《可能不行,所以火猛》老人家己接接近黄昏之年重五化,真 ...
咪就係,隔空互屌有撚用咩!係咁兇狠好火就出嚟隻揪,把口留番嚟瀨西好過啦!

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-4 11:57 發表 查看引用來源見到佢地甘樣嘈法,又話老大妈好能正,上来呢個谷也覺得有問題自己好cheap🙄😢
呢啲人心態唔正常,佢自己鐘意吊大媽就算啦,唔好以為呢度啲兄弟都有佢嘅怪辟

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-5-4 14:33 發表 查看引用來源

呢啲人心態唔正常,佢自己鐘意吊大媽就算啦,唔好以為呢度啲兄弟都有佢嘅怪辟
真的有能病🙄大媽個西生個仔又殘又黑又濶,一隻脚也隊得入個西洞,甘能濶,奶頭又大又黑,波也变形,真係 物以類聚😂嘈到冇哂引😂🙄我也冇上幾日,多數條能廢左所以人也变態,佢真的《冇能用》

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-4 13:53 發表 查看引用來源

咪就係,隔空互屌有撚用咩!係咁兇狠好火就出嚟隻揪,把口留番嚟瀨西好過啦!
死淨把囗,個頭近🙄

引用:
原帖由 中午進擊的巨人 於 2023-5-4 12:02 發表 查看引用來源
佢地真係好煩,氣氛無曬
分享玩下年轻骨妹多好,真係好九烦,攪到呢度cheap哂🙄🙄🙄🙄

互相指罵正廢老、浪費精力、用剩餘生時間出去玩多D淫賤技師好過啦

畀個明燈,指引我哋
我平時都有追你的帖
你好似講過,不過我依家費事再去摷

麻煩你啦
emaul》》
我未找過,不過知道,富源4條八可69,記得一定要保密😂

皇家海岸333有六九看自己本事😂

福田金運世纪水會688,可食鲍,波夾腸颜射,可開大😂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-5 15:56 發表 查看引用來源
福田金運世纪水會688,可食鲍,波夾腸颜射,可開大😂
25歲以下😂😍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆