上一頁下一頁
發新話題

大家試過係邊做愛係最爽?

收藏  |  訂閱
1.2k  227.7k

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-10-21 12:42 發表 查看引用來源
周未Staycation, Island Shangri-La. King size double bed. 乜都吾使講, 超, 超, 超....正!!
c 兄影啲相嚟俾我哋恨吓, 我指係大床浴室大玻璃窗之類設備 (其他相我冇意見 ).

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-21 13:25 發表 查看引用來源

c 兄影啲相嚟俾我哋恨吓, 我指係大床浴室大玻璃窗之類設備 (其他相我冇意見 ).
艾兄, 吾好意思, 今次無影. 不過我11月尾又訂了呢間酒店, 到時一定照你意思做. ** 立此為證!

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-10-22 13:38 發表 查看引用來源
艾兄, 吾好意思, 今次無影. 不過我11月尾又訂了呢間酒店, 到時一定照你意思做. ** 立此為證!
唔使要立證咁認真嘅, 想睇吓環境有幾正而已, 冇旅行咁耐酒店房浴室窗外風景都印象模糊, 係記得好好彈嘅大床, 借回彈嗰吓力可以隊得應一應.....

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-23 07:44 發表 查看引用來源

唔使要立證咁認真嘅, 想睇吓環境有幾正而已, 冇旅行咁耐酒店房浴室窗外風景都印象模糊, 係記得好好彈嘅大床, 借回彈嗰吓力可以隊得應一應..... ...
艾兄, 有時間帶囡囡去staycation啦, 有d酒店收三百零蚊(6 hrs). 吾知幾時先可以去台灣, 日本, 泰國.....(免14日).

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2020-10-21 09:31 發表 查看引用來源
話咁快條友已經到咗酒店門口,一睇殘到爆,唔係好掂檔,我問佢乜嘢事佢話:總之一言難盡啦,係嘞,點解唔見嗰啤友?我答:我俾人賣甩咗,一早退咗房,都唔知去咗邊,應該高鐵站見啩,唔好講咁多,去食飯先再傾,等陣仲要趕兩點班高鐵去台中。之 ...
秋仔繼續批評話:都唔知你貪嗰個Amy乜嘢好,貪佢夠索夠冶豔呀,佢做邊行㗎?我答話佢做sales嘅,秋仔即時反應話:我估都估到,有時可能用錢仲實際,嗰晚我貪口爽撩色慾男借佢條女嚟玩番轉,唔知講真定講假,佢嘅答案竟然係話得,只要你肯科水,男嘅過五千,女嘅過一皮,咁就可以任你玩,雖然聽落有啲玩嘢成份,但我心諗如果我當晚真係付諸行動,即時過數俾佢嘅話,你咪話冇得諗,林仔你點睇呀?我只作回應話:我冇咁多錢!秋仔見我有啲唔忿氣就話:林仔你咪咁天真啦,有陣時世途險惡並非你想像得到,女仔憑自身色相本錢好多時都會無往而不利,做人做事皆能事半功倍,勝過你千言萬語,好似上兩個月我陪一個朋友去某大屋苑睇樓,接待我地個經紀係個女仔,個女仔樣貌尚可,身材ok,至殺食係佢條窄身超短裙,講緊唔係膝頭對上幾吋,而係底褲對落幾寸,跟住佢後面,睇到我地兩個眼甘甘流晒口水,我friend話同樣質素嘅樓盆,佢一定幫襯個女仔,我friend就咁就俾個女經紀鎖死咗

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-10-23 12:50 發表 查看引用來源
艾兄, 有時間帶囡囡去staycation啦, 有d酒店收三百零蚊(6 hrs). 吾知幾時先可以去台灣, 日本, 泰國.....(免14日).
可能心理作用, 點都要過咗海關先算數, 周圍熟口熟面冇乜 mood, 但唔一定要搭飛機, 返大陸都得, 澳門除外, 貴得嚟唔抵, 以前老闆叫過去水舞間連一晚特價二千左右我都冇跟佢去...

引用:
原帖由 一夜狂歡 於 2020-10-24 03:27 發表 查看引用來源
秋仔繼續批評話:都唔知你貪嗰個Amy乜嘢好,貪佢夠索夠冶豔呀,佢做邊行㗎?我答話佢做sales嘅,秋仔即時反應話:我估都估到,有時可能用錢仲實際,嗰晚我貪口爽撩色慾男借佢條女嚟玩番轉,唔知講真定講假,佢嘅答案竟然係話得,只要你肯 ...
一味掛住講一睇手表,夠鐘走人喇,一講到埋單秋仔面有菜色,向我賠笑臉話:嘻嘻!小林呢單你可唔可以出住先,下次我請番。我就話:你一向都唔係孤寒格,做乜呀,冇錢俾呀!秋仔好唔好意思繼續話:睇怕跟住落嚟啲數都要揾你出住先,你計番條總數返香港俾番你,林仔我好慘呀,就琴日一日我已經駛晒所有現金包括港紙,信用咭亦都簽到爆晒頂,正話的士錢都差啲唔夠俾,你個小嫻真係食人唔磥骨。我詫異地問:唔似你喎,從來只有你呃人就冇人呃到你,今次撞正高手呢!我都唔好得你幾多,喺兩條女身上駛咗唔少錢,cash冇晒好彩仲未簽爆咭,呢兩日我頂住先啦!秋仔有啲唔好意思就話:患難見真情,始終都係朋友好,你唔會怪我橫刀奪愛,格硬搶走你個小嫻呀嘛!我答話:算啦,我都唔係咁小氣嘅人,其實初初嗰下我好嬲㗎,明搶我條女,勾二嫂噃,而家見你衰咗番嚟,又人財兩失,我都唔知幾心涼!乜仇都報晒!秋仔聽完好嬲回應:吊你呀!係咪咁呀,仲要落井下石呀!我安撫番秋仔道:唔好嬲,後尾幾句講笑咋,你都係見我溝唔掂小嫻先郁手啫,有陣時心諗,男人老狗做人唔可以咁小氣,樣樣都計到盡又心胸狹窄,不如做女人好過,可能連女人都不如,所以後尾我都冇怪你,喂,埋單走人喇!

我覺得時鐘酒店最high, 有時又可以聽到隔離房叫床聲,有D幻想,有時條女仲會鬥大聲

引用:
原帖由 minglovepp 於 2020-10-25 16:54 發表 查看引用來源
我覺得時鐘酒店最high, 有時又可以聽到隔離房叫床聲,有D幻想,有時條女仲會鬥大聲
識得嘅又認到把聲又另一種 high...

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-10-26 09:42 發表 查看引用來源

識得嘅又認到把聲又另一種 high...
艾兄, 試過同friend, 帶兩條女去百佳, 隔離房. 兩條女真系鬥大聲叫床.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆