上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  891.7k

星爺未出小星星被三套襲擊後故事😀

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-27 09:23 發表 查看引用來源

相出完啦喎😬
好似仲有你嘅文章

引用:
原帖由 r6654c 於 27/6/2021 09:31 發表 查看引用來源
星爺未出小星星被三套襲擊後故事😀
三套咁大劑😬

引用:
原帖由 ykdeng0064 於 27/6/2021 09:31 發表 查看引用來源

好似仲有你嘅文章
師兄咁捧場😬

第10話~

Gina X

掉拳套掉頭套掉護腳落小星星度果個女仔,係早兩晚同Cassy去飲酒識嘅酒吧老闆娘Gina。阿星見Gina戴住頭套,真係睇唔到原來係佢,佢企喺阿星面前雙手叉住條非常之幼嘅纖腰,望住阿星話:「我企喺度咁耐,你都睇唔到我咩?」堅係睇唔到,阿星掛住望阿Cassy同Miss Tang,完全漠視咗Gina嘅存在。阿星望下Gina,真係有啲唔係幾好意思,唯有開聲道歉:「Well,係呀,掛住望Cassy同個朋友地,冇留意到你添。」原諒阿星咁簡單直接,因為阿星係唔講大話嘅,有睇到就有睇到,冇睇到就冇睇到;絕對唔會係冇睇到就話有,有睇到又話冇嘅。呢個,係阿星嘅優點,亦係阿星嘅缺點,要做到身心一致(congruence)係要付出好大代價嘅,因為真係要做到言行一致,先可以空出大腦嘅空間嚟思考其他嘅事。講咗咁耐,都係想講俾大家知,好多人心口不一,容易露出蛛絲馬跡俾人發現;而當你做到心口如一嘅時候,冇嘢隱瞞,就自然唔會咁容易俾人睇透喇。

Gina望住阿星,然後行埋嚟捉住阿星隻手,話:「你陪我練習吖,冇人陪我練呀。」吓,你講笑咋下話?阿星嚟睇咋喎。你硬係要俾啲星星眼阿星睇嘅?唉,好啦好啦,怕咗你,阿星戴番個頭套攞個墊陪你玩喇,唔係你一路星星眼對住阿星,一陣又俾Cassy地話阿星冇風度。大家唔好以為阿星高高瘦瘦唔多打得,查實阿星都叫做練過下拳嘅,雖然日子唔長。阿星揸住個拳墊俾阿Gina踢,左一腳右一腳咁,佢都幾好力水,下下踢到阿星手震,跟住Gina開始用組合技,左拳右拳左腳右腳咁,越打越快,越打越好力,喂喂,阿Gina,唔好打咁快…………阿星太耐冇練,俾啲咁多時間阿星適應……………………………………

阿星最後聽到嘅,係“嘭”一聲,跟住到阿星再望嘅時候,已經係望住Gina,Cassy同埋Miss Tang三個頭圍埋一齊望住阿星。咩呢?唔俾阿星太耐冇運動,反應生疏咗啲啲咁多多嘅?大家都知阿Gina都係非常健美,雖然冇阿Miss Tang咁勁有馬甲線咁犀利,但係都有健美嘅身材…………阿星當然知啦,有睇過相喎,而且瞓喺Gina大脾上面,頭下面墊住嘅係充滿彈性嘅一雙大腿,阿星想起身,但係點解個鼻咁痛嘅呢?好似對眼有啲矇,望人都望唔清嘅?個眼鏡呢?正喺阿星四圍摸想揾眼鏡嘅時候,Miss Tang交咗啲嘢喺阿星手度,阿星即刻起番身,望住手上面Miss Tang俾阿星嘅嘢,個眼鏡……………斷開兩截,發生咗咩事?
(待續)😬

總覺得你對Gina最上心,只係感覺

星星掛住睇女 所以被人打暈?

引用:
原帖由 ykdeng0064 於 27/6/2021 09:43 發表 查看引用來源
總覺得你對Gina最上心,只係感覺
大家香港人啦嘛,照顧下都有需要嘅😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-27 09:46 發表 查看引用來源

大家香港人啦嘛,照顧下都有需要嘅😬
應該唔止咁簡單

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-27 09:35 發表 查看引用來源
第10話~

Gina X

掉拳套掉頭套掉護腳落小星星度果個女仔,係早兩晚同Cassy去飲酒識嘅酒吧老闆娘Gina。阿星見Gina戴住頭套,真係睇唔到原來係佢,佢企喺阿星面前雙手叉住條非常之幼嘅纖腰,望住阿星話:「我企喺度咁耐,你都睇唔 ...
星爺被擊倒後必有性福😀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆