上一頁下一頁
發新話題

肥臀妻

收藏  |  訂閱
902  176.3k

引用:
原帖由 infantry 於 2022-10-31 14:27 發表 查看引用來源
我老婆未結婚前都有約炮嘅習慣架啦,我一直都唔知,係婚後幾年左右佢無端端話想同我玩MMF先開始左。
第一次就係同你啲friend?

回覆 631# licklickson 的帖子

我同佢第一次就係同我班friend,佢嘅第一次3p我就唔喺度啦

引用:
原帖由 infantry 於 2022-10-31 14:30 發表 查看引用來源
我同佢第一次就係同我班friend,佢嘅第一次3p我就唔喺度啦
咁係佢揀定你幫佢揀?

引用:
原帖由 infantry 於 2022-10-31 14:30 發表 查看引用來源
咁即係你比你老婆調交左

回覆 633# licklickson 的帖子

我班friend不嬲都咸濕架啦,成日喺我面前討論各自嘅老婆,佢哋成班一致認為我老婆最正,有時一齊岀嚟玩都係咁抽佢水,我老婆又冇避,照同佢地玩。咁有一晚喺酒精嘅作用下,我老婆又比佢哋抽水,其中有個大佢夠唔夠膽當仲咁多人含撚,我老婆就一口話好,不過指住提議嗰個friend話要含佢嗰條,就係咁,一場大亂交就正式開始

引用:
原帖由 infantry 於 2022-10-31 14:56 發表 查看引用來源
我班friend不嬲都咸濕架啦,成日喺我面前討論各自嘅老婆,佢哋成班一致認為我老婆最正,有時一齊岀嚟玩都係咁抽佢水,我老婆又冇避,照同佢地玩。咁有一晚喺酒精嘅作用下,我老婆又比佢哋抽水,其中有個大佢夠唔夠膽當仲咁多人含撚 ...
可能你老婆想左好耐,咁岩開正佢

回覆 636# 樓上吉仔 的帖子

係都唔岀奇,未大亂交之前,佢哋都係咁揸佢波,又揭佢裙,打佢籮柚,有時玩到除埋佢bra佢都冇反抗,仲笑笑口同佢哋玩

引用:
原帖由 infantry 於 2022-10-31 14:56 發表 查看引用來源
我班friend不嬲都咸濕架啦,成日喺我面前討論各自嘅老婆,佢哋成班一致認為我老婆最正,有時一齊岀嚟玩都係咁抽佢水,我老婆又冇避,照同佢地玩。咁有一晚喺酒精嘅作用下,我老婆又比佢哋抽水,其中有個大佢夠唔夠膽當仲咁多人含撚 ...
成班 FRIEND 好大浸綠氣環繞住.

回覆 638# 艾拉傑 的帖子

我都不知戴過幾多綠帽啦,不過現場睇住佢比人屌真係刺激過自己屌

引用:
原帖由 infantry 於 2022-10-31 15:05 發表 查看引用來源
我都不知戴過幾多綠帽啦,不過現場睇住佢比人屌真係刺激過自己屌
班 friend 啲老婆會唔會都係咁樣俾佢哋砌, 輪住玩 ?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆