上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 〔米仔咸咸濕濕趣史〕: 想朋友家姐幫我破處 / 我的援交師姐 /『我的校花女友去參選港姐 』

收藏  |  訂閱
890  465.8k

引用:
原帖由 farm1615 於 2018-2-21 11:17 AM 發表 查看引用來源
Queena呢排系好多讀者既J對象
Queena 師姐話:  

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2018-2-21 07:42 PM 發表 查看引用來源

無錯, 2018 最新 J 神 Queena 姐絕對係當之無愧, 米兄, 首先祝你新春大拮, 長射長有, 襯新正頭, 我求左 Queena 姐擺左個 "呻緊" 姿勢黎賀你篇文嘅點撃繼續節節上升吓

http://upload.lsforum.net/users/pu ...
文迪哥, 我都祝你新春舊春春上春,祝你春足充足 。 。春足成年都咁多春 ~ :smile_o13:
可唔可以叫 Queena  姐擺個更有難度同埋誘惑啲嘅姿勢 ?
一定會對點擊更有幫助 :smile_o05: 。 。 起碼對我有幫助 :smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 SteveL5 於 2018-2-21 10:08 PM 發表 查看引用來源
顏面騎乘爽呀,有次幫條女乃閪,佢高潮到嗰時,係咁用塊閪撞我個咀,唇都俾佢撞爆:smile_27:
係幾爽㗎 。 。至緊要條女happy,見到佢玩得咁投入 ,自己都開心
Steve 師兄你太仁慈 ,所以先至畀人撞爆口唇 ,如果你擺定棚牙喺度,佢一定唔敢咁放肆 :smile_30::smile_30:

肯兄, 睇到呢一集, 你依家明白點解米仔, 又可以畀人破處啦 。 。:smile_30: :smile_35: :smile_04:

又有的硬,点算米師兄

引用:
原帖由 米高達 於 2018-2-21 10:17 PM 發表 查看引用來源
嘩 ! !京兄, 犀利 ! ! 。 。 連臭狐都啱, 我只有甘拜下風

milk west, 同埋 milk C I 就經常都做, 反而選腳趾未試過, 如果遇到適當人選。。 肯畀我爆菊, 我願意同佢交換
下 ? !乜你原來未睇 ...
。。。或者我份人老土拉,呢d新女星我真係唔識,
請問咩名?

引用:
原帖由 米高達 於 2018-2-21 11:29 PM 發表 查看引用來源
(21) 『怎麽可以忘掉你』   
唸唸下,師姐感動到喊,其實會唔會係因為,呢次係佢第二次「無套性愛」?
(咁又暗合返米仔,佢都係第二次)

過左新正頭,想分享下自己,兼想問下米兄意見。。。
覺得自己年紀真係大勒,e+仲想好似以前後生咁,寫感觀主導既色文既話,
己經有d力不從心。。。寫埋之前開左過頭既三篇,小弟就會開轉型,
學米兄同肯尼兄咁,寫下故事主導既文。

但我自問創意就唔係咁好,所以唔可能完全學米兄同肯尼兄咁,
寫原創劇情。。。暫時小弟有幾個唸法,想睇下兩位大大比下建議,唸法如下

1,歷史色文,呢個一來我對歷史有興趣,二來佢有埋故事框架,
我基本補充埋d細節就可以(其實我就係鐘意寫細節)
2,生態文。。。我有時好想寫某行業、或者某階層既生態,就好似tai兄
果篇<人渣母親>咁,不過應該會長d同咸些少

兩位大大覺得我寫邊種好d?

引用:
原帖由 米高達 於 2018-2-21 11:29 PM 發表 查看引用來源
(21) 『怎麽可以忘掉你』   
期望之後點收科

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 2018-2-22 12:30 PM 發表 查看引用來源

唸唸下,師姐感動到喊,其實會唔會係因為,呢次係佢第二次「無套性愛」?
(咁又暗合返米仔,佢都係第二次)

過左新正頭,想分享下自己,兼想問下米兄意見。。。
覺得自己年紀真係大勒,e+仲想好似以前後生 ...
2生態人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆