上一頁下一頁
發新話題

榴槤之國番外篇

收藏  |  訂閱
1.9k  203.8k

引用:
原帖由 柒七仔 於 8/12/2021 13:14 發表 查看引用來源
師兄,米雪好明顯想引誘你搞佢啦🤣
師兄真係有所不知,睇埋落去你就知😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-12-8 13:32 發表 查看引用來源

師兄真係有所不知,睇埋落去你就知😬
唔通故事發展係好out of expectation ?🤔🤔🤔🤔

引用:
原帖由 Katrinacat 於 9/12/2021 01:30 發表 查看引用來源

唔通故事發展係好out of expectation ?🤔🤔🤔🤔
阿星嘅嘢成日都出人意料㗎啦,怪事年年有,當年特別多,阿星咁嘅貓樣識到咁多女仔,你一定未聽過😬

凍冰冰嘅阿星,熱辣辣嘅Michelle,
米雪第27話~

米雪 27

其實阿星望到床上面嘅嘢只係用咗一剎那嘅時間,形容當然要形容得仔細,但係實際上阿星只係眼光掃過整張床上面嘅所有物件啫,而且喺間酒店房入面慢慢望住一位女士嘅貼身衣物,你唔係諗住咁冇紳士風度下話?

阿星一隻手扶住Michelle,另一隻手就去將床上面嘅被舖拉起,乘機將散落喺床上面嘅內衣內褲全部用被冚住,等Michelle都好落台啲,唔好等人地察覺你睇到床上面嘅嘢啦嘛。阿星扶咗Michelle上床,幫佢冚住被,再摸下佢額頭,都唔算滾,啲酒氣應該散喇啩,去厠所洗條毛巾幫佢抹下面穩陣。

喺阿星嘅手摸下Michelle嘅額同面頰嘅時候,Michelle將佢嘅手摸住阿星隻手,一路喺佢塊細細塊又滑淨嘅面度磨,阿星想縮手,佢竟然用哂兩隻手捉實阿星隻手唔俾走。小姐呀,攞濕毛巾抹面會好啲喎,阿星隻手鞋拾拾好似砂紙咁,喺你面珠仔度磨多兩磨你塊面會損囉。

呢啲情況阿星都好似遇過下,最有效嘅脫身方法,就係用埋阿星嘅另一隻手。阿星嘅另一隻手,一定要放喺一個Michelle估唔到嘅地方,令到佢去想捕捉,咁阿星隻右手就可以甩身喇。

正所謂:

驚鴻一瞥見內衣
扶美落床被鋪藏
手按額頭探溫度
玉手鎖緊英雄掌
來回觸碰白粉臉
心中生計欲抽離

金翅要做返啲嘢鳥
(待續)😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-12-9 07:31 發表 查看引用來源
凍冰冰嘅阿星,熱辣辣嘅Michelle,
米雪第27話~

米雪 27

其實阿星望到床上面嘅嘢只係用咗一剎那嘅時間,形容當然要形容得仔細,但係實際上阿星只係眼光掃過整張床上面嘅所有物件啫,而且喺間酒店房入面慢慢望住一位女士嘅貼身 ...
上下其手?😬

早晨  星爺,寫好了   又來鳥  ........  金翅要做番啲嘢鳥!   

驚鴻一瞥見內衣
扶美落床被鋪藏
手按額頭探溫度
玉手鎖緊英雄掌
來回觸碰白粉臉
心中生計欲抽離

回覆 644# star_platina 的帖子

有人扮醉想抽你水,定想你慰藉佢呀🤣

引用:
原帖由 licklickson 於 9/12/2021 08:47 發表 查看引用來源
上下其手?😬
仲可以左右其腳添😬

引用:
原帖由 boar36 於 9/12/2021 09:24 發表 查看引用來源
早晨  星爺,寫好了   又來鳥  ........  金翅要做番啲嘢鳥!   

驚鴻一瞥見內衣
扶美落床被鋪藏
手按額頭探溫度
玉手鎖緊英雄掌
來回觸碰白粉臉
心中生計欲抽離 ...
阿星係一隻野鳥😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 9/12/2021 09:57 發表 查看引用來源
有人扮醉想抽你水,定想你慰藉佢呀🤣
真係巧大近樹😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆