上一頁下一頁
發新話題

對不起,我愛你 (全文完) + 刺激的巴士旅途 p.37 #546

收藏  |  訂閱
953  68.4k

引用:
原帖由 mncy 於 2010-4-17 10:49 AM 發表 查看引用來源

可能係我接受能力低,因為就算洗乾淨左
含含下有少少分秘出黎我都係接受唔到姐
如用紙整抹抹 or 叫佢入廁所洗洗
小小分祕物就一定有嫁啦..
你既接受能力係好低...:smile_o08:

公主殿下,妳變得愈嚟愈頑皮!呵呵!

引用:
原帖由 bad_romance 於 2010-4-17 10:59 AM 發表 查看引用來源

小小分祕物就一定有嫁啦..
你既接受能力係好低...:smile_o08:
係呀,有一次佢唔知點解特別多分秘
洗到第三次果下佢唔肯再洗發脾氣

引用:
原帖由 mncy 於 2010-4-17 11:15 發表 查看引用來源

發脾氣....切咗佢....一次過將所有分秘攪晒出嚟...

你真係正!!我從未試過口爆既滋味:smile_13:

之前都有睇開你d post 今次唔做cd-rom
出句聲 支持你d文章

引用:
原帖由 SA女 於 2010-4-17 02:27 AM 發表 查看引用來源

可能我近呢幾個月的情緒影響身體差了, 呢4個月, 我都不停的暈, 有時想嘔, 好在有我哥哥陪住我走過失戀呢段最失意最難捱的時間, 我感激他的存在, 他幫了我很多學業上的難題, 但係我今日生日既時候..先發現了一件不 ...
你仲讀緊書,甘我應該大過你。
心情會影響耳髓架,你要放鬆d...
我都好明白失戀的感覺,你還有哥哥愛你,不要令他擔心啊
而且,我好相信,你將來會遇到另一個更值得你愛的人。

我以前都以爲自己好愛ex,以爲一生都會愛他,但原來日子久了,就會放低。
加油阿

引用:
原帖由 mncy 於 2010-4-17 10:49 AM 發表 查看引用來源

可能係我接受能力低,因為就算洗乾淨左
含含下有少少分秘出黎我都係接受唔到姐
如用紙整抹抹 or 叫佢入廁所洗洗
分泌一定有啊,我會快快舔左,
其實吞精精都有d難度架,我都要快快吞
耐D就會作惡,始終都食唔慣...
不過我知道HB覺得更high,而且事後會更錫我,
我辛苦d都值得...

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-4-17 11:09 AM 發表 查看引用來源
公主殿下,妳變得愈嚟愈頑皮!呵呵!

我覺得可能係我15-6嵗已經上網同人傾sex
覺得好多事都好平常
所以攪到現在好容易接受激少少的性愛...

其實只要無傷害性,我都願意同HB試下新野
(3p多p那些就不接受了)

引用:
原帖由 mncy 於 2010-4-17 11:15 AM 發表 查看引用來源

發脾氣甘米唔幫他再食lor...哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆