上一頁下一頁
發新話題

師奶的秘密完结篇

收藏  |  訂閱
833  197.9k

引用:
原帖由 osama09 於 2020-8-7 08:55 發表 查看引用來源

對,見到佢有泰文纹身及圖案,不過唔係百分之一百
圖案相同亦不足為奇,有缘便會再見。

引用:
原帖由 osama09 於 2020-8-6 18:39 發表 查看引用來源

以前有D  SP免費食左我,以為好幸福/幸運,在朋友面前曬野,這個世界有因果,及.報應,對老婆不忠,對女友不忠,有D  SP咸着淚水同我講,唔願意同我發生関係,一次都多,之前都講過,有D SP命受唔到,輕就大病一場。有D生意失败,一無所有,有D ...
我覺得 好多事情過去左之後就系回憶  開心嘅米林多D 唔開心嘅米林小D 刻骨銘心嘅米回味下 做人就系咁

引用:
原帖由 osama09 於 2020-8-6 18:39 發表 查看引用來源

以前有D  SP免費食左我,以為好幸福/幸運,在朋友面前曬野,這個世界有因果,及.報應,對老婆不忠,對女友不忠,有D  SP咸着淚水同我講,唔願意同我發生関係,一次都多,之前都講過,有D SP命受唔到,輕就大病一場。有D生意失败,一無所有,有D ...
咁可能要夾一個命格比你強或差不多的人.....

引用:
原帖由 osama09 於 2020-8-6 10:09 發表 查看引用來源
Z從後比人熊抱,突然間不知所惜,牛奶喷晒出來,我話唔好,Z佢蓋着我口,我大叫老公,好快比Z拉入客房锁著,慘比Z強我, Z另一隻手申手入我睡衣內,粗暴地除左我條底底,我同佢講,你唔好過來,我大叫,Z笑笑口話你老公叫佢來,我唔信,我大叫老.公,Z ...
對唔住阿師奶仔,呢段妳的悲哀,但係我睇到扯晒旗囉!

deldel del del

黑色很誘惑
情人是不是sp?

他條命食得住你?定條JJ頂得住你?

引用:
原帖由 osama09 於 2020-8-7 12:46 發表 查看引用來源

嘻嘻,我都唔想你睇到扯晒旗!  穿了件新bra 去會情人. 疫情關係, 冇見好耐.
完全係中女(卅零歲)嘅皮膚同身材
我而家信乜嘢係"採陽補陰 "

deldel del del

豐滿!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆