上一頁下一頁
發新話題

榴槤之國番外篇

收藏  |  訂閱
1.9k  203.8k

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-12-9 10:14 發表 查看引用來源

仲可以左右其腳添😬
兩腳中間吸引啲!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 9/12/2021 10:20 發表 查看引用來源
兩腳中間吸引啲!😉
堅係兩腿之間迷暈陣😬

兩腿之間有唔同嘅色調  唔同嘅味道  唔同嘅款式  唔同大細 .... 總之就喺風光無限好

舖排咁耐唔係冇下文呀?

引用:
原帖由 boar36 於 9/12/2021 15:05 發表 查看引用來源
兩腿之間有唔同嘅色調  唔同嘅味道  唔同嘅款式  唔同大細 .... 總之就喺風光無限好
師兄形容得好仔細😬

引用:
原帖由 koalaau 於 9/12/2021 16:42 發表 查看引用來源
舖排咁耐唔係冇下文呀?
有乜出奇?唔係個個女仔都中意阿星呢啲叔叔㗎嘛😬

又到星期五,米雪第28話~

米雪 28

阿星將隻左手放上Michelle嘅頭髮上面輕輕咁撫摸佢嘅頭髮,就好似一個爸爸摸住佢個女嘅頭髮咁,俾啲鼓勵,俾啲關懷,俾啲安心佢。唔知阿星俾Michelle嘅鼓勵關懷安心係咪太多,多到爸爸嘅愛憐滿到瀉哂,Michelle一路捉住阿星隻手一路喊,不停咁抽搐,咁嘅情況阿星又好難甩開隻手喇,莫講話甩開隻右手,家下左手同埋成個人都唔甩得啦,咁點算?

查實一個女人會喺一個只係見過兩次面嘅人面前喊到披頭散髮咁,都離唔開果幾個原因嘅:可能係家庭,又有可能係金錢,更多嘅可能性係感情問題。根據阿星嘅觀察所得,金錢應該可能性好低,你睇 Michelle成個工作狂咁,錢銀應該唔係問題;而家庭嘅話,睇佢嘅款佢都應該未結婚,咁就應該連小朋友都未有;剩低嘅就應該只有感情問題纒繞住佢,你話阿星嘅推斷好似有啲道理?唏,等阿星問下阿Michelle咪知囉。

「阿星明白你有好多嘅委屈,好多嘅壓抑,好多嘅嘢想講但講唔出口。呢一刻你將會慢慢咁樣疏導你壓抑咗好耐嘅情緒,慢慢咁將內心嘅不快抒發出嚟,慢慢咁平服呢種不安嘅情緒。當你情緒平服嘅時候,你會選擇講出嚟俾阿星知,或者喺阿星問你嘅時候慢慢咁講俾阿星知………………」三種技術混合使用呀,睇唔明嘅話,你真係冇乜天份。喺阿星趁住Michelle情緒混亂嘅時候使用混合技巧嚟安撫佢嘅情緒之餘亦都撫摸佢嘅內心,呢樣亦都係阿星本身嘅習慣,凡樹講求效率,一次過做幾件事快靚正啦嘛。

喺阿星講完一輪,夾雜一隻手摸住Michelle塊面,另一隻手輕輕撫摸佢頭髮。阿星都預咗佢會講出一啲感情事俾阿星知道,係冇諗過呢啲咁電視劇集嘅情節真係會喺現實入面發生啫。

正所謂:

梨花帶雨燕紛飛
雙掌牢扣彈不得
英雄極力來安撫
推算感情為癥結
應用技法好治療
電視劇情在眼前

金翅要對症下葯鳥
(待續)😬

早晨  星爺,寫好了   又來鳥  ........   金翅要對症下藥鳥!     

梨花帶雨燕紛飛
雙掌牢扣彈不得
英雄極力來安撫
推算感情為癥結
應用技法好治療
電視劇情在眼前

回覆 657# star_platina 的帖子

師兄,又要辛苦你同米雪做輔導喇!

引用:
原帖由 boar36 於 10/12/2021 09:08 發表 查看引用來源
早晨  星爺,寫好了   又來鳥  ........   金翅要對症下藥鳥!     

梨花帶雨燕紛飛
雙掌牢扣彈不得
英雄極力來安撫
推算感情為癥結
應用技法好治療
電視劇情在眼前 ...
就嚟係阿星食葯鳥😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆