上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8.8k  4.5m

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-8 14:55 發表 查看引用來源
師兄好有心得喎!😬
……你都有心得吖!😅😅🤣彼此交流分享啫!

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-8 14:49 發表 查看引用來源
佢本身靚唔靚女?😬
唔差㗎

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-8 14:56 發表 查看引用來源

佢屋企有隻細狗,佢哋成家人成日抱B咁抱住隻狗,我冇養過狗,唔係咁識抱佢哋。所以我成日抱完隻狗俾返姨仔嗰陣扮晒驚跌撚咗佢隻狗落地,將隻狗隊埋佢個身等佢接實咗我先鬆手。
就係因為我咁穩陣,所以我好多時隊隻狗俾佢接嗰 ...
……👏🏻👏🏻👍🏻係好自然嘅反應…😉正!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-8 14:56 發表 查看引用來源

佢屋企有隻細狗,佢哋成家人成日抱B咁抱住隻狗,我冇養過狗,唔係咁識抱佢哋。所以我成日抱完隻狗俾返姨仔嗰陣扮晒驚跌撚咗佢隻狗落地,將隻狗隊埋佢個身等佢接實咗我先鬆手。
最緊要佢唔覺得你係抽緊水,唔反感,咁一定有大把嘢益你。

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-9-8 14:59 發表 查看引用來源

……👏🏻👏🏻👍🏻係好自然嘅反應…😉正!
我真係做到好驚青咁嘅款,姐手姐腳咁,佢仲笑我話抱狗都咁驚青第時我個B出咗世點算

引用:

醒喎!咁佢應該冇為意!手感如何?係咪冇帶bra?😉

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-8 15:02 發表 查看引用來源

我真係做到好驚青咁嘅款,姐手姐腳咁,佢仲笑我話抱狗都咁驚青第時我個B出咗世點算
咁就掂啦,慣咗就更易埋手!😉
用隻狗多啲同佢溝通,叫佢教你點抱囉!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-8 15:03 發表 查看引用來源
醒喎!咁佢應該冇為意!手感如何?係咪冇帶bra?😉
佢喺屋企都唔會戴bra,你認為手感如何?😁😁

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-8 15:06 發表 查看引用來源

正呀!你估乜嘢size?😉

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-8 15:06 發表 查看引用來源

咁正豆,有冇畀佢啲釘拮親你?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆