上一頁下一頁
發新話題

對不起,我愛你 (全文完) + 刺激的巴士旅途 p.37 #546

收藏  |  訂閱
953  68.4k

引用:
原帖由 tonyinputer 於 2010-4-17 11:14 PM 發表 查看引用來源
你真係正!!我從未試過口爆既滋味:smile_13:
HB都話high....都中意口爆
不過他唔會成日,而且每次都洗我主動
我覺得HB好似覺得唔好意思口爆我架。

引用:
原帖由 tkoec 於 2010-4-18 12:20 AM 發表 查看引用來源
之前都有睇開你d post 今次唔做cd-rom
出句聲 支持你d文章
多謝你現身支持我啊
點解今次決定唔繼續做CD rom?

公主早...臣又向公主請安...

引用:
原帖由 little_princess 於 18/4/2010 02:32 發表 查看引用來源

你仲讀緊書,甘我應該大過你。
心情會影響耳髓架,你要放鬆d...
我都好明白失戀的感覺,你還有哥哥愛你,不要令他擔心啊
而且,我好相信,你將來會遇到另一個更值得你愛的人。

我以前都以爲自己好愛 ...
我尋日生日, 應該比你更大, 因為我做左幾年野先再讀返書
我說的哥哥, 其實是我的契哥, 但我的契哥愛上另一個女仔了,
我跟他不只兄妹關係, 教導既關係, 我地仲會去做其他既事..
但似乎他已再不需要我去服侍他了, 他已有新歡..那個新歡只認識了短短兩三星期的時間..
我曾經跟他說過的, 想看他的仔仔既相, 想他收工的時候見一見他, 一齊去遊地鐵河, 他都不給我機會
但轉過頭, 佢可以同對方做晒..
以前我每日都會SMS哥哥, 但而家佢變得期待另一個她的電話..
我諗我係時候放棄吧, 只要哥哥開心就可以了

好刺激wo

引用:
原帖由 SA女 於 2010-4-18 02:22 PM 發表 查看引用來源

我尋日生日, 應該比你更大, 因為我做左幾年野先再讀返書
我說的哥哥, 其實是我的契哥, 但我的契哥愛上另一個女仔了,
我跟他不只兄妹關係, 教導既關係, 我地仲會去做其他既事..
但似乎他已再不需要我去服侍他 ...
他是你的契哥,不要要求太多了。妹妹跟女朋友有不同的相處方式。不要想太多了..

引用:
原帖由 JackyWaiHau 於 2010-4-18 02:41 PM 發表 查看引用來源
好刺激wo
痲痲地啦

手扣...and Doggie... the best!!

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-4-18 01:16 PM 發表 查看引用來源
公主早...臣又向公主請安...
midmid你好...

引用:
原帖由 armstrongsolov 於 2010-4-18 11:27 PM 發表 查看引用來源
手扣...and Doggie... the best!!
When my arms locked behind my back by hand cuff, I feel that it is difficult to balance during doggie style.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆