上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 〔米仔咸咸濕濕趣史〕: 想朋友家姐幫我破處 / 我的援交師姐 /『我的校花女友去參選港姐 』

收藏  |  訂閱
890  465.3k

引用:
原帖由 麻倉葉 於 2018-2-22 06:17 PM 發表 查看引用來源

期望之後點收科
故事去到24集就會完, 當我寫到呢幾集嘅時候都好有mood, 手風亦好順, 所以睇起上嚟嘅時候, 都會幾流暢, 慢慢欣賞啦 :smile_o13:

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2018-2-24 08:52 PM 發表 查看引用來源

嘩!米兄,仲乜玩都人喊晒
寫得好呀呢part:smile_o12:好想講,一個好故事,就係要咁,條線唔駛複雜,只要有鋪排、有刻劃人物等,就算係簡單幾個人物、就算係色情搞笑,都可以好睇感動,米兄,比起彤姐,我更喜歡 ...
肯兄, 正呀呢, 我寫故事, 就係除咗鍾意玩文, 亦都鍾意玩齊各種感受佢, 如上面所講, 寫最後呢幾章時,手風好順, 靈感亦好好, 效果比我意料中更好
肯兄對Queena師姐嘅感受, 比對彤姐更加有feel, 絕對唔出奇, 因為Queena師姐嘅描寫, 更為深入同埋多 。

『彤姐篇』 中嘅彤姐, 其實只係擔任一個大茄角色, 真正嘅描寫係喺咪仔身上, 等大家去認識呢個𡃁仔 。 。

而 『Queena師姐篇』, 真正嘅故事同劇力就喺Queena 師姐經歷上, 就係由  「(14/15/16) 秘密。。Sanctuary 」 開始爆 seed, 搶盡風頭結尾。 至於 「小芒果 」 當然就係安排, 同埋伏筆 :smile_o13:

引用:
原帖由 Kelvin陳 於 2018-2-24 10:43 PM 發表 查看引用來源
真係好睇,上次彤姐已好好睇,今次女主角好立體,仲好睇過上次

入左黎呢度,發覺來來去去都係嗰幾個作者,先似係寫故,其他全部都係啪啪啪,希望樓主继續寫多啲,唔係全區就變晒啪啪啪,咁就慘 ...
多謝 Kelvin 師兄讚賞, 自己都感覺到 Queena師姐寫起時, 順好多。。 因為上次彤姐主要寫點樣埋牙開餐, 今次則有個故事, 描寫角色嘅經歷, 所以更為立體
咁其他嘅作者,只係佢哋嘅手法唔同, 亦都有佢哋嘅支持者, 去承受啪啪啪嘅需要嘅 :smile_35:

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2018-2-25 04:07 PM 發表 查看引用來源

文中嘅 Queena 姐年紀比較大, 要人擺啲難度高嘅姿勢會比較吃力, 所以佢話就咁用對叉滿電嘅眼神同 show 吓隔甩底比你, 睇你肯唔肯收貨咁喎?

http://upload.lsforum.net/users/public/w16795740full-miya ...
梗係唔肯收貨啦 。。 頂 !

精彩,真係好精彩!

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2018-2-24 08:52 PM 發表 查看引用來源

嘩!米兄,仲乜玩都人喊晒
寫得好呀呢part:smile_o12:好想講,一個好故事,就係要咁,條線唔駛複雜,只要有鋪排、有刻劃人物等,就算係簡單幾個人物、就算係色情搞笑,都可以好睇感動,米兄,比起彤姐,我更喜歡 ...
肯尼兄,你覺唔覺得第21、22章,真係同我果篇保母阿姨幾似,
都係由熟女喊住咁「鋤」落黎,最大分別係米仔無射,
但我果篇就射左。。。

可能我偏心拉,但我覺得扑野一段,寫埋個喊既原因,好似會感動D

引用:
原帖由 米高達 於 2018-2-26 06:54 AM 發表 查看引用來源
呢件係台灣嘅大元, 我都係寫文時刮緊角, 咁啱撞到佢。。
ok啦, 因為嗰輯寫給較為盡, 所以唔敢用熟人, 咪用咗啲外來人囉。 。 始終少咗一份親切感 :smile_35:
原來係大元,呢個我識。。。小弟係台灣讀左5年書,
基本上二三線藝人都會識!

不過,大元最多係三線頭,所以未去到一望就認到咁勁
如果講收兵型女神(我唸彤姐係收兵型女神拉),
台灣代表應該係郭采潔。。。

但係我都明白既,寫重口味就唔敢寫咁紅既明星,
唔小心玩大左見報就無謂拉!我自己都係咁,最最最多
就係最尾講返個想像原形出來
:smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35:

(不過。。。點解胡小姐咁紅,你都寫到咁重口味?)
:smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35:

引用:
原帖由 米高達 於 2018-2-26 07:01 AM 發表 查看引用來源
故事去到24集就會完, 當我寫到呢幾集嘅時候都好有mood, 手風亦好順, 所以睇起上嚟嘅時候, 都會幾流暢, 慢慢欣賞啦 :smile_o13:
咁快就完?:smile_35:
咁除左法拉、徐小姐、胡小姐、大元、姚小姐外,
仲有咩女星主演過米仔D小說?
:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:

揾吾到 賤男性事錄 /診所風雲/黃穎之筆/小師妹的手

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 2018-2-26 02:01 PM 發表 查看引用來源

肯尼兄,你覺唔覺得第21、22章,真係同我果篇保母阿姨幾似,
都係由熟女喊住咁「鋤」落黎,最大分別係米仔無射,
但我果篇就射左。。。

可能我偏心拉,但我覺得扑野一段,寫埋個喊既原因,好似會感動D
京兄,你意思係男主角癱咗個篇?似唔似就見仁見智,但如果係個篇,咁最大分别唔係有冇射,而係米仔郁得走得,你嗰個就“死魚”一條
其實原因已經好明顯,咁都要直接從把口講出來?(米兄唔介意我代你答嘛?因為京兄好似問我:smile_30

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆