上一頁下一頁
發新話題

0419 party後賽果 + 0705魔術師生日再戰party*~CP DISCO介字勁舞團~*看#1

收藏  |  訂閱
750  10.4k

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-30 08:14 AM 發表

真係幾正依間野..喜來登酒店..遲d威尼斯都有間.. 不過冇依間咁正
佢個無敵大海境已經夠正啦~~~:smile_40:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-30 08:22 AM 發表

尋晚係珠海酒吧街...試左間新場...No.88 Bar..    氣氛唔錯...
識左幾個女仔做燈既...可能真係過一排想組隊人玩下..:smile_40:
快D安排下啦~~~:smile_38:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-30 08:32 AM 發表

D女仔唔得我唔會介紹喇...:smile_13:   話曬我都係旦旦WO..你唔多清楚我為人咁:smile_39:
有時重見到3~4個女仔自己開左高台係度傾計飲酒...又有D鬼佬鬼妹    成間場玩成一片架.. D歌又OK~
聽落好似幾正BOR~~
快D搞搞佢啦~~
等緊你消息呀~~:smile_13:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-30 10:21 AM 發表

聽落好似幾正BOR~~
快D搞搞佢啦~~
等緊你消息呀~~:smile_13:
就5月12好似係紅日BO...或者11號禮拜有冇問題先...  個場真係值得推介..
開頭我地早到左...以為好悶.. 點知到左12點幾開始...D音樂同埋D氣氛就黎喇...
真係冇試過一間Bar...成場人一齊舉曬手咁玩..又人浪..又大合唱...
見到d人跳舞又超攪笑...我諗好岩我地圍內去玩...玩完第2日返澳門行下食下野 :smile_40:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-30 10:54 AM 發表

就5月12好似係紅日BO...或者11號禮拜有冇問題先...  個場真係值得推介..
開頭我地早到左...以為好悶.. 點知到左12點幾開始...D音樂同埋D氣氛就黎喇...
真係冇試過一間Bar...成場人一齊舉曬手咁玩..又人浪.. ...
咁正~~~咁等我問下佢地先~~
咁即係個場12點先正式開始啦~

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-30 10:59 AM 發表

咁正~~~咁等我問下佢地先~~
咁即係個場12點先正式開始啦~
我覺得係囉...因為開頭都好靜下..雖然好多人..
好似我地岩岩去新地..D人都係周圍打下招呼...拎住杯酒周圍行..行到邊飲到邊..:smile_27:
之後12點幾先有人出黎唱歌....再之後就有個男仔出黎帶歌..成場氣氛高漲..
真係掂...!!  不過我都係去過1次....:smile_13:  咁就要睇大家意見試唔試下喇..
2日1夜...頭1日拱北酒吧88團:smile_40:  係拱北住酒店又唔係貴...住1夜..訓醒去食盡澳門..
學Logo做下賭神...夜晚返香港又得...:smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-30 11:26 AM 發表

我覺得係囉...因為開頭都好靜下..雖然好多人..
好似我地岩岩去新地..D人都係周圍打下招呼...拎住杯酒周圍行..行到邊飲到邊..:smile_27:
之後12點幾先有人出黎唱歌....再之後就有個男仔出黎帶歌..成場氣氛高 ...
嗯~~~咁你帶隊一定有人會去O既~~:smile_38:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-30 11:32 AM 發表

嗯~~~咁你帶隊一定有人會去O既~~:smile_38:
不過我諗10~13人左右已經係上限..我見到個度都冇大台...最大d卡位應該都係坐10個左右..:smile_27:

參加既單人男士...玩完88吧.. 唔想返酒店訓..
重可以試下我成日提到既..珠海骨骨 :smile_40:  相信discuss都成日有人提起.:smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-30 11:51 AM 發表

不過我諗10~13人左右已經係上限..我見到個度都冇大台...最大d卡位應該都係坐10個左右..:smile_27:
都應該係咁上下人數JA~
得閒快D打定D內容喇...
開定通知佢地嘛~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆